TTNET ADSL'den VDSL'e geçiş

Spooderman

Hectopat
Daha fazla  
TT Modem arayüzünde 25 Mbit yazıyor ama 16 Mbit'lik paketin 10 Mbit'ini anca alıyorum. Comnet almak mantıklı geldi ve altyapı 61 mbit gösteriyor. Şimdi ben comnet 100 mbit alırsam hangi hızı alırım?

Hocam bunlar pek bilindik markalar değil ve siteler bazen net altyapı vermeyebiliyor. TurkNet'e bir bakın Superonline da olabilir yani bu markayı ilk defa sizden duydum

Burada sorgulama yaptığınızda da 61 Mbit ve boş port durumuna da VAR yazıyor mu? @Spooderman

O zaman ulaşılabilir hızınız da yaklaşık bir değerde olacaktır ISS fark etmeksizin teorik olarak. Neden teorik diyorum çünkü ulaşılabilir hız ile tahmini hız değerleri hiçbir zaman kesin olarak aynı olmak zorunda değildir. Port sıkıntılı olabilir, santral uzaklığı farklı olabilir, kablolar dolaşıyor olabilir.

Eğer şu an VDSL bir hizmet alıyorsanız anlayabilirdiniz. Şu an ADSL kullanıyorsunuz, kör noktadasınız. Modeminiz ADSL'den VDSL modülasyonuna geçtikten sonra ulaşılabilir hız değerleriniz değişecek.

Adsl'de 17, Vdsl'de 62 yazıyor.
Upload hızınız kaç?
1'in altında.

TT Modem arayüzünde 25 Mbit yazıyor ama 16 Mbit'lik paketin 10 Mbit'ini anca alıyorum. Comnet almak mantıklı geldi ve altyapı 61 mbit gösteriyor. Şimdi ben comnet 100 mbit alırsam hangi hızı alırım?
Bana turknet 68Mbps demişti, 88Mbps alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…