D DiscLosure Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2015 #1 Evet arkadaslar, baslıkta da oldugu gibi bu mümkün müdür ? Modem 1400 ile 1480 arası MTU degeri kabul ediyor. Daha ay sonuna 10 15 gün kala AKK araya giriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2015
Evet arkadaslar, baslıkta da oldugu gibi bu mümkün müdür ? Modem 1400 ile 1480 arası MTU degeri kabul ediyor. Daha ay sonuna 10 15 gün kala AKK araya giriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 1 Eylül 2015 #2 Düşünmeyin böyle şeyler. Kendine uygun MTU değerini (Rehber) MTU (Maksimum İletim Birimi) Optimizasyon burada bulabilirsin.
Düşünmeyin böyle şeyler. Kendine uygun MTU değerini (Rehber) MTU (Maksimum İletim Birimi) Optimizasyon burada bulabilirsin.
T trmeg05 Hectopat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #3 Aşağıdaki yöntemle kaldırmak mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıdaki yöntemle kaldırmak mümkün. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et