K KvotheK Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 69 15 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar akk'yı geçtiğim için internetim 3 mbps oldu. İnternet hızım ne zaman tekrardan normale döner?
Arkadaşlar akk'yı geçtiğim için internetim 3 mbps oldu. İnternet hızım ne zaman tekrardan normale döner?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2016 #2 Ay başında.
S seslan Hectopat Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 70 Makaleler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2016 #3 Her ayın birinde akk sıfırlanır.
K KvotheK Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 69 17 Mayıs 2016 #4 bizim akk mızı en çok harcayan şey nedir akk ne yapınca çabuk biter
B Burak Arda Balcı Hectopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2016 #5 Kotayı en çok yiyen şeylerin başında film ve video var. Ayrıca çözünürlüğü yani pixel sayısını ne kadar arttırırsan bu film veya video o kadar fazla internet harcayacaktır.
Kotayı en çok yiyen şeylerin başında film ve video var. Ayrıca çözünürlüğü yani pixel sayısını ne kadar arttırırsan bu film veya video o kadar fazla internet harcayacaktır.
K KvotheK Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 69 17 Mayıs 2016 #6 anlamıyorum biz zaten böyle şeyleri sınırsızca yapmak için 60 tl ödüyoruz hala kısıtlama koyuyorlar haksızlık değil mi
anlamıyorum biz zaten böyle şeyleri sınırsızca yapmak için 60 tl ödüyoruz hala kısıtlama koyuyorlar haksızlık değil mi
JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2016 #7 KvotheK dedi: anlamıyorum biz zaten böyle şeyleri sınırsızca yapmak için 60 tl ödüyoruz hala kısıtlama koyuy haksızlık değil mi Genişletmek için tıkla... BTK'dan Adil Kullanım Kotası'na Yeni Düzenleme Geliyor!
KvotheK dedi: anlamıyorum biz zaten böyle şeyleri sınırsızca yapmak için 60 tl ödüyoruz hala kısıtlama koyuy haksızlık değil mi Genişletmek için tıkla... BTK'dan Adil Kullanım Kotası'na Yeni Düzenleme Geliyor!
K KvotheK Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 69 18 Mayıs 2016 #8 burda tam olarak ne yazıyor yani ne olacakmış
JudasPriest Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 180 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2016 #9 KvotheK dedi: burda tam olarak ne yazıyor yani ne olacakmış Genişletmek için tıkla... AKK Turk telekom elinde değil btk isterse adil kullanım kotası kaldırılır
KvotheK dedi: burda tam olarak ne yazıyor yani ne olacakmış Genişletmek için tıkla... AKK Turk telekom elinde değil btk isterse adil kullanım kotası kaldırılır