TTNET AKK sorunu

Magic_Lord

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bu ttnet'den kaç aydır şikayetçiydim hem fazla faturalarından hem de Akk 'den. Üye oldum ttnet'e. TC Kimlik ile tabii ki. Bir de ne göreyim bizi arayıp sormadan Tivibu bilmem nesine geçirmişler. . Siz de bu oyunlara gelip TTNET'e geçmeyin sakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Limitsiz tarifede kotanın kullanım limiti , yani istersen TB' larca veri indir sınırın yok diyor. Paketin kotasız paket, aşım riskin yok diyor. Bu sayfa sadece ön bilgilendirme, sözleşmeyi imzalarken kontrol ederseniz AKN'li paketlerde tarife içerindeki sunulan kota miktarı aşıldığında ay sonuna dek 3'mbps hızına düşürülecektir yazmakta.

Tivibu konusunda İnternet'e abone olurken 3 ay hediye olarak lanse ediliyor sorgusuz ( çünkü hediye müşterinin gözüne girecekler ) abone yapılıyor bu 3 ayın sonrasında abonelik devam ettiği için tüm içeriğini ücretli satıyor. Maalesef meydan boş olunca atlar güzel koşuyor.

Anlayamıyorum. Biz böyle birşey istememiştik anlaşmada da yoktu. Madem Tivibu var niye kullanamıyoruz ? Niye söylemiyorlar ? Çıldıracağım. Tivibu var madem söyleseler bari. Şimdi tonlarca küfür yediler. Kusura bakmayın. En kısa zamanda kapattırıyorum TTNET' i. Siz hangi interneti önerirsiniz ? Uydunet, Türknet, Vodafone, Türk Telekom ?

Kişisel olarak AKK'sız paketleri kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ay sonuna kadar 3Mbps hızda sürünen bir internet çağ dışı kalıyor.

AKK'siz internet sunan sağlayıcılar;

1-Süper Online Fiber ( Alt yapısı varsa ) - Akk'siz 25Mbps 99Tl

2-Uydunet - Uygun kampanyaları ve AKK'siz paketleri var.

3- Türk Telekom'dan hizmet veren AKN'siz paket sunan sağlayıcılar var. ( Fixnet, Goonet, Hürnet, Göknet gibi sağlayıcılar var. Fixnet ve Goonet en çok tercih edilenler. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…