TTNet AKN saçmalığı

Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Sürekli TTNet ile aksiyon halindeyiz. Bu ay AKN aşmış bulundum. İndirme hızımı düşürdüler eyvallah. %70 oranında düşürdüler bir de. Buna da eyvallah. Fakat günde 20-25 kere internetimi kesmek ne demek. İnternetim düşüyor 5 dakika sonra geliyor. Aradım, modemi kapatıp biraz bekleyip 10 dakika klasikleri. Arıza kaydı masalları dinleyip kapadım telefonu. Var mı bir çözüm önerisi, başına gelen ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bahsedene kadar SNR Margin olayından haberim yoktu. Arayüzü kurcalayıp şu bilgileri bulabildim. Galiba 0.1 değerini görüyoruz. Altyapımda sorun oluşuş galiba. @Alpha Centauri Teşekkür ederim yardım için. Yorumlarınızı bekliyorum.

ADSL link status: up
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 11813 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 797 kbps

Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 127 0.1db
output power upstream: 122 0.1dbm
attenuation downstream: 171 0.1db

Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 194 0.1db
output power downstream: 168 0.1dbm
attenuation upstream: 97 0.1db

attain upstream: 985
attain downstream: 15180

ADSL activetime second: 13
ADSL total ativetime second: 184
ADSL quarter hour ativetime second: 378

Interleave Depth: 1
atur chan interleave delay: 0
atur chan prev tx rate: 797 kbps
atur chan curr tx rate: 797 kbps
atur chan crc block len: 23753

@Cem KARADEMİR
İkişer değer var. İki tane ne anlama geliyor anlamadım. Eğer soldaki değerlerse altyapınız harika olmalı. Eğer sağdakilerse de internete bağlanmanız mucize. Çarpıyor muyuz acaba diye düşündüm, öyle de fena değil. Vallahi kafam karıştı. Daha iyi bilen bir arkadaş yardımcı olursa iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…