TTNET Akşam İnternet Hızının Düşmesi

faceitlife

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba; bu konuyu açma raddesine geldim çünkü TTNET beni illallah ettirdi. Bilgisayara zaten akşamları giriyorum ancak her saat 21:30-22:00 civarından saat 01:30 civarına kadar internet hızı 25-26 Mbps'den fotoğraftaki gibi 1.50 Mbps civarına düşüyor. Tabii ki ne videolar düzgün izleniyor ne oyun oynanıyor kullanılamayacak dereceye geliyor. Defalarca aradım müşteri hizmetlerini (aramak derken yaklaşık 20-25 dakkada ancak bağlanıyor müşteri hizmetleri rezalet ötesi) ancak her zaman dedikleri şey aynı; efendim bulunduğunuz bölgede alt yapı çalışması var ya da kablolarda sıkıntı var diyorlar. Artık bu alt yapı yalanının farkında olduğumu söyleyince kablo demeye başladılar. Alt yapı sıkıntısı dedikleri vallahi yalan arkadaşlar dün gece ilk aradım alt yapı dedi ancak bir saat sonra tekrar aradığımda giriş kablolarında arıza gözüküyor dediler.

Eve ekip istedim yaklaşık 3-4 kez ancak hiçbirinde gelmediler. İşin komik kısmı bana arızanızı gelip gideridk giderildiyse giderildi, giderilmediyse arıza yazın diye SMS geliyor. Ben arayıp sordum apartmandaki girişemi bakacaklar diye evet oradakine bakacaklar demişlerdi ancak, internet giriş kablolarının bulunduğu port yeri kilitli ve anahtar bende oraya anahtarı almadan girmeleri imkansız. Geçen sene aynısı olmuştu ekip gelmişti orayı açtım oradan yaptılar. Bu dolandırıcılara ne yapmam lazım arkadaşlar bayiye gidiyorum ekip gönderiyorlar ama gelmiyor. Pazar günü bana SMS geliyor arızınızı gelip giderdik diye külliyen yalan gelmiyorlar. Br ikaç SSD bırakayım hızla ilgili (bunları yazarken yaklaşık 20 dakkadır müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum TTNET fiberliyor müziği eşliğinde yazıyorum :) )

Not1: Arkadaşlar şöyle bir SS koyayım inanmayan varsa 20 dakkadır bekliyorum hafta içi bile müşteri hizmetlerine ulaşamadım. 20 dakka nedir ya.

Not2: Arkadaşlar 2019'a kadar taahütüm mevcut bu yüzden çıkamıyorum yoksa 1 dakika beklemem.

Arkadaşlar 25 dakkalık beklemenin ardından 3. aramada bira önce görüştüm müşteri hizmetleriyle ve tabiki buda farklı bişey söyledi REZALETİN DANİSKASI. Tekrar belirttim servisin gelmediğini ve benden servisin ücretli olduğunu söylediler, benden kaynaklanmayan bir sorun ve siz kendi sorununuza nasıl servis parası istiyorsunuz dediğimde buradan bi sıkıntı gözükmüyor HIZINIZ GAYET İYİ cevabını aldım. Büyük ihtimal benim bu ay çağırdığım her servisten 11'er TL kesilmiş faturama, yaklaşık 3-4 kere çağırdım hiçbiri demedi servis ücreti 11 TL diye. Eve servis çağırdığımda modemde arıza varsa birde modem parası istenecek. Ben bu dolandırıcıları şikayet edicem bezdim vallahi.

hız.png
x22222.png
a016a443-2c28-4fc8-90c4-a50fa978240e.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de mevcut aradim priz ile modem arasındaki kablo fazla uzun dediler ve öyle de.
6 metrelik kablo takılı suan salondan kaldıgım odaya uzattirmistim ve sorun orada dediler akşama pc yi taşıyacağım bakalım bu sefer ne yalan söyleyecekler bana.

Dosya Ekleri

• yazıklar olsun ttnete.png
    yazıklar olsun ttnete.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 152
Aynı sorun bende de mevcut aradim priz ile modem arasındaki kablo fazla uzun dediler ve öyle de.
6 metrelik kablo takılı suan salondan kaldıgım odaya uzattirmistim ve sorun orada dediler akşama pc yi taşıyacağım bakalım bu sefer ne yalan söyleyecekler bana.
Dostum benim sorun kendine düzeldi çok şükür :) inşallah düzelir seninkide.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı