TTNet Akşam Olunca PING Yükselmesi

Cevap için teşekkürler böyle bir durum varsa ISS yi arayıp çıkartmalarını istemem gerek sorun şu ki ne kadar konuşsam da derdimi nasıl anlatacağım birde Türk Telekoma. Adamlara CNG IP desem adamlar modeme reset atın IP'niz değişir diyecekler diye korkuyorum ki diyecekler. Sizde böyle mi çözdünüz sorunu?

@mena1235 ben çözmedim sorunu aslında sadece bilgisayarı formatladım, crack içeren bir şey yüklemedim 120 aldığım ping şu an 50-60. Ama akşam saatlerinde bariz bir yüklenme vardı düzelttiler.

Ne konuşacağınıza gelirsek:

+Port açmak istiyorum.
-Kameraya uzaktan erişim için mi port açmak istiyorsunuz?
+(Bir duraksama)Evet.
-Biraz bekleteceğim... (Ivır zıvır konuşur) size bu hizmeti verebilmemiz için statik ip almanız gerekiyor.
+Ne kadar?
-15 TL
+Oldu, iyi akşamlar.

Bu tarzda bir konuşma geçecek muhtemelen aranızda. Yani diyorlar ki sana vereceğimiz ip adresini başka birilerine de veriyoruz, ayrıcalıklı olmak istiyorsan sökül parayı.

@yasugan Teşekkürler şuan pingimin artmasını bekliyorum. Arttıktan sonra arayıp bir görüşeceğim. Bir çözüm olursa tekrar iletirim aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarda faydalanır.

Sorununuz düzeldi mi acaba? Ben de aynı sorunu yaşamaktayım.

Sorununuz düzeldi mi acaba? Ben de aynı sorunu yaşamaktayım.
Dün ilginç bir şekilde ping artışım olmadı yoğun saatlerde bugün tekrar bakacağım.

@yasugan @fraude Bir kaç gün kontrol ettim. Hafta sonu düzgün olan internet yine sorunlu oldu CNG ip'yi araştırdım büyük ihtimal sorunum ondan kaynaklı değil. Modemde ki IP ile sitelerde gösterilen IP'im aynı.

@yasugan Hayır Zyxel P1302-T10D modemini kullanıyorum. TTnet'in verdiğinden ayrı olarak almıştım bunu.

merhaba,bende Konya'da oturuyorum 3.5 - 4 haftadır.Akşam saat 19.30-20.00 itibari ile başlayıp gece saat 00.30-01.00 e kadar aşırı derece ping ve hız dalgalanması yaşıyorum.Ping seviyem gün içi sabahları Rainbow gibi oyunlarda 88 95 arası iken,belirttiğim saatlerde ping seviyem 250-300 ve hatta bazen 320 ve üstü bile gördüğüm oluyor. Maalesef ttneti arayıp şikayet etmeme rağmen bir sorun olmadığını,varsa sorun binanızdan kaynaklandığını ve kabloları kontrol etmem gerektiğini söylüyorlar ve ekip göndermek içinde para talep ediyorlar.Ben kendimce modeme reset atma,farklı bir modem deneme,kabloları değiştirme vs vs. şeyler denedim ama inanın oyunu geçtim video bile açarken donmalar,takılmalar yaşıyorum strese girip,bilgisayarı kapatıyorum,Çözüm olarakta ne kadar yere baksamda net bir şey ortaya koyabilen olmamış. Maalesef ttnete muhtaç olduğumuz için herhalde...

Haklısınız bende 1 Aralıktan beri hala çözüm için uğraşıyorum. Az önce modemi resetlemekle meşgulken birden bire kotamı aşmış olmama rağmen hızım eskisine geri döndü. Anlamıyorum artık cidden ne yapıyorlar. Şuan pingli bir şekilde speedteste bakıyorum tekrar resetlesem mi diye. Kotanızı aştıysanız hızınıza bakar mısınız genel olarak mı hızlar arttı acaba. Eğer sizinde hızınız arttı ise büyük ihtimal bir çalışma var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…