Merhabalar. Bu gün size bu konuyu 2 yıldır yaşadığım bir rezilliği anlatmak, içimi dökmek ve problemime nasıl çözüm bulabileceğime dair yardımlar istemek için açıyorum. Daha fazla lafı Maraş dondurmacısı gibi uzatmayayım. Dediğim gibi 2 yıldır alt yapı çekmiyorlar ayrıca o kadar müşteri hizmetlerini aramamıza rağmen, gidip binasında müdürle dahi konuşmamıza rağmen 2 yıldır alt yapı yok ! 5-6 kere alt yapı çekip internet getireceğiz dediler. Form doldurttular ama hala internet, alt yapı yok ! Alt yapı gelirse zaten onlardan almak istemiyorum. Yan binalarda, arka binada ve tüm mahallede alt yapı var. Taşınmadan önce müşteri hizmetleri 2007'de ödenmiş olmasına rağmen bizden fatura ücreti istedi tabii TTNET aklı sıra kendisini zeki af edersiniz müşterisini gerizekalı/dangalak sanıyor. Bizde bir daha sizden internet almayacağız o ödediğimiz faturanın parasını da ödemeyeceğiz deyip telefonu kapattık. Bir daha aramadılar. Bir ara Vodafone geldi alt yapı çekeceğiz dediler(Telefon konuşması olarak.) ama alt yapı malt yapı falan yok ! Sorunuma nasıl çözüm bulabilirim ? Aylık internete 200 TL veriyoruz ki 35 GB kota var.(Vınn Wifi ve Vodafone VINN) Tam 2 yıldır hiçbir şekilde video izleyemiyorum. İzlersem kota çabucak tükeniyor ayrıca Turkcell Vınn Wifi 21.6 mbp/s internet sınırı var iken genellikle maksimum 1 megabit internet veriyor keza aynı şekilde Vodafone VINN ise 42 mbp/s destekler iken o da farklı bir hız vermiyor. Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler ve iyi sosyaller dilerim. Son olarak sorunuma alternatif bir çözüm bulabilir misiniz ? (Alt yapı hala çekmezler ise.)