TTNET altyapı sorunu

ForestGuardiann

Kilopat
Yer
SAMSUN
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Bilişim Sistemleri
Konuyu bilen veya konu hakkında yasal olarak bilgisi olan kişiler cevaplaması rica olunur. Benim TTNET ile 16 mbp bir yıllık sözleşmem var. Fakat benim alt yapım 4 MBP destekliyor. Tarafıma alt yapım hakkında bilgi verilmediği için ben 16 mbp desteklediğini düşündüğümden sözleşme imzaladım. TTNET alt yapı iyileştirme talebinde bulunur ve bunu gerekçe gösterirsem alt yapım iyileştirilir mi?

İyileştirme yapamayacaklarını sözlü veya yazılı bildirirlerse sözleşmemin feshini isteyebilir miyim? İsteye biliyor isem bu anayasanın hangi maddesiyle istemeliyim. (Avukat başvuracağım bu soru için. )

Alt yapı isteye bilmem için ne gibi şartları karşılamam gerekiyor veya yukarıda bahsi geçen konuyla ilgili ne gibi adımlar uygulamam gerekir, bu konuda bilgilendirecek yetkili veya bilgili kişiler yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 MBPS'ye kadar yazıyordur hiçbir firma kendini riske atmak istemez ve böyle bir ibare bulundurur. Altyapının desteklediği kadar hız alırsınız. Bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Nasıl yani ben herhangi bir taahhütname imzalamadım. Telefon aranıp sözlü bir şekilde halletim. Sözleşme bu şekilde oldu. Alt yapı iyileştirirler diyorsunuz. Anladığım kadarıyla.

Nasıl yani ben herhangi bir taahhütname imzalamadım. Telefon aranıp sözlü bir şekilde halletim. Sözleşme bu şekilde oldu. Alt yapı iyileştirirler diyorsunuz. Anladığım kadarıyla.
Yok o öyle kalır. Telefonla da bir daha bir şey yapmayın.

Maalesef. Oradakilerin imza toplaması lazım bütün abonelerin. Ancak o zaman bir şeyler yapılabilir.
Bu işi başara bilirim diye düşünüyorum. Kısa zaman sonra askere gideceğim. Bundan dolayı zamanım kısıtlı. Mahalle muhtarıyla birlikte bu işi kısa zamanda hallede bilirsem (İmza işini.) ortalama kaç gün sonra alt yapı iyileştirirler.

Müşteri hizmetlerini arayın ve onlardan bulunduğunuz bölgenin proje ekibinin numarasını isteyin. Onlarada mümkünse (müteahit binaya fiber kablo çekmişse) fiber internet isteyin.

Müşteri hizmetlerini arayın ve onlardan bulunduğunuz bölgenin proje ekibinin numarasını isteyin. Onlarada mümkünse (müteahit binaya fiber kablo çekmişse) fiber internet isteyin.
Bina yeni değil. Fiberde çekilmedi biliyorum. İnternet'im de yıllardır 4 MBP olduğunu geçen ay kendi çapımda yaptığım bir araştırma sonucunda öğrendim. Fakat Mahalleye gelen ana yolunda alt yapı çalışması yapıldı fakat bizim mahalleye gelmedi. Bunun için çok araştırdım. Yarın bir dilekçe yazdıracağım. Bu dilekçeyi kendim yazacaktım fakat babam bir akıl verdi. Emekli Cumhuriyet başsavcısı hukuk bürosu varmış. Bizzat kendisine danışıp TTNET Merkez binasında bulunan çözüm masasına bu dilekçeyi bildireceğim. Benden büyük ihtimal toplu imza isteyecekler. Bunu da mahalleliyle bende ilgilenip hallede bilirdim fakat bulunduğum mahalle müstakil evlerden ibaret. Muhtar ile yapmam daha doğru olur. Sizin dediğiniz olayı aklımda bulunduracağım. Sizce burada eksik yaptığım bir durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…