TTNET boş port yok bahanesi

Mehmet554

Centipat
Size kısa süre önce yaşadığım deneyimimi aktarmak isterim. Malum tekel şirket TTNET geçiş yapınca boş port yok denilen saha kutusundan TTNET geçince boş port oldu.

35-40 gün boyunca internet alt yapısı port gibi dertlerle uğraştım. Superonline ile tahaddütümün bitmesi ve internetteki yavaşlık beni deli etti. Madem öyle hız yükselmiyor, TTNET geçeyim, daha hızlı internet daha ucuz fiyat mantığı ile geçiş yaptım. 1 gün içinde internetimde kopma olmadan geçiş yaptım. Tekel abimizi aradım cayma bedeli fatura bilgisi şeyler için, dedim altyapı ne durumda? Port yok diyorlardı. Dedim kontrol edebilir miyiz? Onlar da VDSL geçiş yapabilirsiniz, uygun altyapı var dedi. Yahu, aradan 2 hafta belki geçti belki geçmedi. Tekel şirketimiz kendine gelince malum kendi müşterisine tolerans tanıyor, bu durumu yazma sebebim arkadaşlar. Evet internette TTNET geçerseniz size VDSL bağlantı seçeneği açılıyor ama bunların yaptığı iyilik değil; dolandırıcılık, diktatörlük. Umarım bu yazı yardımcı olur. Şu an geçiş işlemleri sürüyor. NetSpeed kontrol ettiğimde boş port yok deniyor, umarım yardımcı olmuştur.

Dediğiniz gibi tekel hocam. Yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…