U UmutSoylu Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 2 yil taahhut yaptirdim, 1.yili doldu normalde. Cayma bedeli odemeksizin ayrilabilmem gerekmiyor mu? Musteri temsilcisini aradigimda o yilin cayma bedelini odersiniz diyor. Bu yasal mi? Ne yapmam gerek?
2 yil taahhut yaptirdim, 1.yili doldu normalde. Cayma bedeli odemeksizin ayrilabilmem gerekmiyor mu? Musteri temsilcisini aradigimda o yilin cayma bedelini odersiniz diyor. Bu yasal mi? Ne yapmam gerek?
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.355 Çözümler 3 3 Temmuz 2021 #2 12+12 ay olabilir.24 Ay ise Ceza Kesmesi yasal değildir 12 ay sonrasında.Cayma bedeli bir şekilde ödetirler 1 yıl daha bekleyin bence.
12+12 ay olabilir.24 Ay ise Ceza Kesmesi yasal değildir 12 ay sonrasında.Cayma bedeli bir şekilde ödetirler 1 yıl daha bekleyin bence.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 3 Temmuz 2021 #3 UmutSoylu dedi: 2 yil taahhut yaptirdim, 1.yili doldu normalde. Cayma bedeli odemeksizin ayrilabilmem gerekmiyor mu? Musteri temsilcisini aradigimda o yilin cayma bedelini odersiniz diyor. Bu yasal mi? Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Taahhütünüz bitmediyse eğer cayma bedeli ödemeniz gerekiyor.
UmutSoylu dedi: 2 yil taahhut yaptirdim, 1.yili doldu normalde. Cayma bedeli odemeksizin ayrilabilmem gerekmiyor mu? Musteri temsilcisini aradigimda o yilin cayma bedelini odersiniz diyor. Bu yasal mi? Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Taahhütünüz bitmediyse eğer cayma bedeli ödemeniz gerekiyor.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 3 Temmuz 2021 #4 Cayma bedeli kaldırıldı, onun adı altında; geçmişte ödemediğiniz indirimlerin toplamı veya gelecekte ödeyeceğiniz faturalar toplamından hangisi daha az ise onu ödersiniz.
Cayma bedeli kaldırıldı, onun adı altında; geçmişte ödemediğiniz indirimlerin toplamı veya gelecekte ödeyeceğiniz faturalar toplamından hangisi daha az ise onu ödersiniz.