TTNET cayma bedeli süresi

k3soju

Hectopat
Merhabalar, 1 yılı geçgindir TTNET kullanıyorum 24Mbps'e yeni geçtim 2.8 uploud alıyorum.
Millenicom'da altyapımı sorguladığımda 65Mbps alabileceğimi söylüyor hem de şu an ödediğim paradan daha ucuza...
Nası geçebilirim? Cayma bedeli 1000 TL'yi geçgin söylemişlerdi. TTNET'ten memnunum fakat fazla para ödemek istemiyorum ve daha hızlı almak istiyorum :)
şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Kendin söylemişsin aykırılık bedelin çıkar.
Tek istisnayı söyleyeyim sana, internet kimin adına kayıtlı ise o kişi TTNET'in hizmet veremediği yani altyapısı olmayan bir yere ikamet gösterip nakil talep edecek, nakil yapamayacakları için haklı olarak aykırılık bedeli olmadan iptalini gerçekleştirecek.

Kullandığınız tarifenin kampanyasız fiyatın kalan ay ile çarpılması sonucu bir ücret çıkıyor onun dışında ek ücretlendirmeler var mı bilmiyorum.

Cayma bedelini ödemekten başka çare yok. Eğer geçeceğiniz şirket cayma bedelini karşılıyorsa ya da destek veriyorsa öğrenip ondan faydalanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı