TTNET cayma bedeli

Son durumu bence söylediği gibi çıkmadı çünkü tüketici hakları bu tür bir şey onayladığını gördüğümüz olmadı.

"taahhüt süresi 1 yıldan uzun olan aboneler cayma bedeli ödemiyormuş"

Yok böyle bir şey Var ama şu şekilde işliyor. THH'ne göre bahsettiğiniz durum geçerli, ama önce tıpış tıpış bu cezaya ait parayı ödüyorsunuz. Sonra gidip THH başvuru yapıyorsunuz paranızı geri alabilmek için. En az 1 ay bekledikten sonra size cevap geliyor. Muhtemelen red gelecek ilk seferde, ve sizden buna itiraz etmeniz için 2. bir dilekçe yazmanızı isteyecek. Bu durumda 2 ay geçecek, sonra ki süreç için bilmiyorum. Ama ben bahsettiğin şekilde şikayet ettim, tabii ki ceza ücretini ödememiştim, aboneliğim devam ederken şikayet etmiştim ama 3 sefer red edildi İnternetten araştırınca 1 tane sonuç buldum. Elamanın biri işte cezayı ödüyor, sonra bu tüketici hakkı ile geri alıyor, tabi süreç ne kadar bilemem. Demek istediğim aboneliğin devam ederken para vermeden ceza için ödeyeceğin parayı geri alamazsın ve iptal edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…