TTNET CS:GO Yüksek Ping Sorunu

fozada

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Girmedik site, okumadık yorum, denemedik şey kalmadı. Ama şu sorunu bir türlü çözemedim. Arkadaşım aynı TTnet paketi ile 60 ping alırken ben 110-120 bazen 150 ping alıyorum.

LAN kablosuyla bağlanıyorum, DOWNLOAD yok, WIFI şifreli.

Bunlara rağmen yüksek ping alıyorum. Oyundaki kabul edilebilir eşleştirme pingini 75-80'e ayarlasam da yine 120-130 ping alıyorum.

Speedtest sonuçlarını da koydum resim olarak. Sorun nedir? Nasıl çözerim?

Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak sorununa çözüm bulabilirsiniz.

Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak sorununa çözüm bulabilirsiniz.
Genellikle sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söylüyorlar ama. Arayıp ne dememi önerirsiniz?

VALVE'un sunucuları berbat. MM Server Picker ile kendinize uzak serverları listeden çıkartın. Ping sorununu büyük ölçude azaltıyor. Programı ve kullanımını Google ile öğrenebilirsiniz.

Paketini değiştirmek istiyorum diyin, yetkili kişiler ilgilenecektir.

VALVE'un sunucuları berbat. MM Server Picker ile kendinize uzak serverları listeden çıkartın. Ping sorununu büyük ölçude azaltıyor. Programı ve kullanımını Google ile öğrenebilirsiniz.
Yalnız hocam farkettiğim bir şey daha var. YouTube videosunu da çok yavaş yüklüyor.

Yalnız hocam farkettiğim bir şey daha var. YouTube videosunu da çok yavaş yüklüyor.
Bu arada dediğiniz programı deneyeceğim teşekkürler.

Paketini değiştirmek istiyorum diyin, yetkili kişiler ilgilenecektir.
Tam anlamadım hocam. Paket derken neyi kastediyorsunuz? Taahhütlü paket değil , değil mi?

Bende de oluyor o sorun. Modemi kapatıyorum 5sn bekliyip açıyorum, 70 pinge düşüyor. Bir de WTFast programı var.

Düzelmiyor. Başka isp dene. Ben kapattırıyorum 2 ay sonra. Taahhüt var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…