TTNET "DSL Bağlantı Yok" Hatası

AskeROnb90x4

Hectopat
Yer
Edirne / Merkez
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhaba arkadaşlar. 10 gündür bu sorunu yaşıyorum, ne olur birisi yardım etsin. Yemin ediyorum TTNET'ten tiksindim, desteklerinden tiksindim. Bu hataların nedeni ne olabilir, nasıl aşacağım? Birisi yardım etsin. TTNET'in bir şey bildiği yok, açtırdığım arıza kaydını kapatıyorlar durmadan. Sinir küpü oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TeamViewer kullanıyorsan bilgisayarına erişim sağlayıp sorununu çözebilirim.

Modeminize gelen kablodan başlayarak Türk Telekom'un altyapısına giden kabloya kadar kontrol edin.

Modem arayüzünden Dsl kullanıcı adı ve şifre ayarlarının doğruluğunu kontrol et. Bilgisayarında bulunan güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımlarını deaktif et ve tekrar bağlanmayı dene sorun tekrarlanırsa başka cihazlardan interenete girmeyi dene olmazsa servis sağlayıcını ara arıza kaydı açsınlar. Sorun bölgesel olabilir(telefon hatlarından veya santralden) servis sağlayıcını aramanı tavsiye ederim, iyi forumlar ...

iyi geceler bende 15 gündür aynı sorunu yaşıyorum artık ttnet'i aramaktan gına geldi kablolar sağlam 3 senedir kullanıyorum bi sıkıntı yoktu yeni başladı fıttırcam az kaldı çözebildin mi kardeşim sen

Türk Telekom'u arayıp güncel kullanıcı adınızı ve şifrenizi alıp modeme giriş yaptıktan sonra tekrar deneyin.

denedik hafız modemi tuşundan resetledik Telekom sitesinden resetledik denedik en son artık dedim acaba modem de mi problem var?

Allah kimseyi TTNET kullanmak zorunda bırakmasın. Aynı sorunları defalarca yaşadım, çözümleri saçma sapan, destekleri hiçbir işe yaramıyor! Bu aralar yine internet hızı aniden düşüyor, gece 1-2 gibi aniden kesiyorlar 15 dakika gelmiyor falan. Özetle TTNET piş man lık tır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…