TTNET düşmekte olan ulaşılabilir hız sorunu

hanthehun1908

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yıllardır 16Mbit kullanmaktayım fakat son 1 senedir ulaşılabilir hızım gittikçe düşmeye başladı.
16, 14, 12 geçen hafta 11442 görüyordum ADSL hızı olarak da 10Mbps alıyordum, TTNET'i aradım konuştum bakacağız dediler o günün akşamına ulaşılabilir hızım 10868'e düştü resimde görüldüğü üzere.

Ek olarak geçen alt dairedeki komşumda bağlantı problemi vardı onu saha ekibi gelip düzeltti. İlk başta evi içi tesisat dediler o sırada bende oradaydım. Binaya gelen kablodan kesip ellerindeki cihazla ölçtürmeyi teklif ettim görevli kabul etti baktı yine kopma devam ediyor ondan sonra kutuya gittiler oradan hallettiler. Sonuç olarak ikimizinde hızı aynı 6.77Mbps speettest üzerinden. Saha ekibindeki gençte bana yanlardaki binalar 4 indirme alıyor şükret diye teselli ediyor.

SNR değerimin düşük olduğunun farkındayım ama kopma olmadan yıllarca 16Mbit kullanmış biri olarak bu durumda ne yapabilirim? Ev içi tesisat sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Dosya Ekleri

• a111.png
    a111.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 102
Dostum şuan bırakamıyorum hat dedemin üzerine yurtdışında olduğum zaman benden habersiz 2 senelik taahhüt yapmışlar ve iptali için çok komik rakamlar istiyorlar. Alt yapı yine telekomda diğer şirket eskisi gibi iyileştirir mi ondan da emin değilim bana başka bir çözüm lazım teşekkür ederim.

Bunun için bir program var ne kadar işimi görür bilmiyorum gelen İnterneti max seviyede kullanmanı olanak gösteriyor.

Programlarla olacak gibi gelmiyor bana

Super box eğer bütçen varsa.

Süperboxlara baktım çoğu kotalı . Sınırsız 10mbit 180 tl fazla geliyor çünkü hem lokasyon değiştirmiyorum hem de önceden dediğim gibi 16mbit alabiliyordum. 16mbit parasını verip 8e sabitlemeleri etik gelmiyor.

Sorun Telekom'un ankastresinin yoğunluğu kaldıramamasından kaynaklanıyor. Sorunu Telekomdan başkası çözemez. Ama şöyle bir önerim olacak bu problemi yaşayan apartman sakinlerinden Telekoma toplu bir dilekçe yazarsanız işe yarayabilir. Yada bir dilekçe arkasına toplu imza listesi ile başvurun.

Sorun Telekom'un ankastresinin yoğunluğu kaldıramamasından kaynaklanıyor. Sorunu Telekomdan başkası çözemez. Ama şöyle bir önerim olacak bu problemi yaşayan apartman sakinlerinden Telekoma toplu bir dilekçe yazarsanız işe yarayabilir. Yada bir dilekçe arkasına toplu imza listesi ile başvurun.

Teşekkürler. Çağrı merkezlerinden çözemiyorum sorunu dediğiniz gibi mecburen uygun bir zamanda il müdürlüğüne gideceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı