inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 1 Temmuz 2018 #11 O prizden gelen kabloyu değiştireceksin. Elektrikçi halleder, sen Cat6 kablo al kaç metre lazım olacaksa. Son düzenleme: 1 Temmuz 2018
O prizden gelen kabloyu değiştireceksin. Elektrikçi halleder, sen Cat6 kablo al kaç metre lazım olacaksa.
G gurhanguven Decapat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 13 1 Temmuz 2018 #12 inPijamas dedi: O prizden gelen kabloyu değiştireceksin. Elektrikçi halleder, sen Cat6 kablo al kaç metre lazım olacaksa. Genişletmek için tıkla... Heee o mu ben onu da splintırıda modemi de degistirdim
inPijamas dedi: O prizden gelen kabloyu değiştireceksin. Elektrikçi halleder, sen Cat6 kablo al kaç metre lazım olacaksa. Genişletmek için tıkla... Heee o mu ben onu da splintırıda modemi de degistirdim
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 1 Temmuz 2018 #13 Prizin içindeki kablodan bahsediyorum, duvarın içindeki.
G gurhanguven Decapat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 13 2 Temmuz 2018 #14 inPijamas dedi: Prizin içindeki kablodan bahsediyorum, duvarın içindeki. Genişletmek için tıkla... Sence ne kadara mâl olur?
inPijamas dedi: Prizin içindeki kablodan bahsediyorum, duvarın içindeki. Genişletmek için tıkla... Sence ne kadara mâl olur?