M Melih1967 Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Merhabalar apartmanıma kadar fiber kutu geldi ama altyapı testi yaptığım zaman herhangi bir altyapı gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Bilen birisi var mı?
Merhabalar apartmanıma kadar fiber kutu geldi ama altyapı testi yaptığım zaman herhangi bir altyapı gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Bilen birisi var mı?
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.980 Makaleler 21 Çözümler 14 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 9 Aralık 2020 #2 Şu anki altyapı ADSL mi? Daireye kadar fiber isteyin.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 9 Aralık 2020 #3 KabloNET altyapısı var mı onu araştır bir de.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 9 Aralık 2020 #4 Bende de aynı durum oldu. TurkNet ve TTNET görmüyordu. Millenicom'a baktıpımda 100MBPS fiber gözüktü. Millenicom'dan direkt bağlattım. Diğer sorgulatma sitelerine bakar mısınız?
Bende de aynı durum oldu. TurkNet ve TTNET görmüyordu. Millenicom'a baktıpımda 100MBPS fiber gözüktü. Millenicom'dan direkt bağlattım. Diğer sorgulatma sitelerine bakar mısınız?
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #5 Eğer yeni geldiyse fiber kutun aktif olmamıştır. bu süreçte sadece bekliyeceksin, başka hiçbir çaren yok. 1 aya kadar en geç aktif olur.
Eğer yeni geldiyse fiber kutun aktif olmamıştır. bu süreçte sadece bekliyeceksin, başka hiçbir çaren yok. 1 aya kadar en geç aktif olur.
M Melih1967 Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #6 rofl dedi: Bende de aynı durum oldu. TurkNet ve TTNET görmüyordu. Millenicom'a baktıpımda 100MBPS fiber gözüktü. Millenicom'dan direkt bağlattım. Diğer sorgulatma sitelerine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef zuhntr dedi: Eğer yeni geldiyse fiber kutun aktif olmamıştır. bu süreçte sadece bekliyeceksin, başka hiçbir çaren yok. 1 aya kadar en geç aktif olur. Genişletmek için tıkla... Ben buradaki çalışma yapanlara sorduğumda 1 hafta içinde demişlerdi ama 1 hafta geçti türk telekomun galiba sinyal vermesi lazımmış bilinçli pars dedi: Şu anki altyapı ADSL mi? Daireye kadar fiber isteyin. Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir altyapı yok
rofl dedi: Bende de aynı durum oldu. TurkNet ve TTNET görmüyordu. Millenicom'a baktıpımda 100MBPS fiber gözüktü. Millenicom'dan direkt bağlattım. Diğer sorgulatma sitelerine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef zuhntr dedi: Eğer yeni geldiyse fiber kutun aktif olmamıştır. bu süreçte sadece bekliyeceksin, başka hiçbir çaren yok. 1 aya kadar en geç aktif olur. Genişletmek için tıkla... Ben buradaki çalışma yapanlara sorduğumda 1 hafta içinde demişlerdi ama 1 hafta geçti türk telekomun galiba sinyal vermesi lazımmış bilinçli pars dedi: Şu anki altyapı ADSL mi? Daireye kadar fiber isteyin. Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir altyapı yok
Y yceomer Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #7 Melih1967 dedi: Maalesef Ben buradaki çalışma yapanlara sorduğumda 1 hafta içinde demişlerdi ama 1 hafta geçti türk telekomun galiba sinyal vermesi lazımmış Hayır hiçbir altyapı yok Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorunu yaşamaktayım. Çözebildiniz mi?
Melih1967 dedi: Maalesef Ben buradaki çalışma yapanlara sorduğumda 1 hafta içinde demişlerdi ama 1 hafta geçti türk telekomun galiba sinyal vermesi lazımmış Hayır hiçbir altyapı yok Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorunu yaşamaktayım. Çözebildiniz mi?
BURKOZA Megapat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 646 Çözümler 5 Yer Şarköy, Tekirdağ, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #8 yceomer dedi: Merhaba, aynı sorunu yaşamaktayım. Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz apartman/binaya fiber geleli ne kadar oldu? 2 hafta ila 1 ay arasında altyapı sistemlerinde görünüyor Fiber.
yceomer dedi: Merhaba, aynı sorunu yaşamaktayım. Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz apartman/binaya fiber geleli ne kadar oldu? 2 hafta ila 1 ay arasında altyapı sistemlerinde görünüyor Fiber.