TTNET fiber modem ile TP-Link omada ER706W gigabit VPN router ile değiştirme

bnmdmbrk

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Geçenlerde TP-Link omada ER706W gigabit VPN router aldım ve TTNET'in verdiği TP-Link Archer C5v modem ile değiştirmeye çalıştım. Hattım fiber ve TTNET'in verdiği fiber<->ethernet dönüştürücüyü hala kullanıyorum. Dönüştürücünün çıkışını ER706W'nun WAN girişine bağladım.

TTNET'in verdiği TP-Link Archer C5v modemin ayarları:

Ve TP-Link omada ER706W gigabit VPN router ın yapmaya çalıştığım ayarları ise:

TP-Link omada ER706W gigabit VPN router bağlantı sağlandı diyor ve IP almış gibi de görünüyor fakat internet yok. Bir süre sonra TTNET sayfası açılıyor ve bana kullanıcı adı ve şifrenin yanlış olduğunu söylüyor. Aynı şekilde müşteri hizmetleride kullanıcı adınız ve şifreniz yanlış olduğu için IP alamamışsınız dedi.

Ben kullanıcı adı ve şifrenin doğru olduğuna eminim. TP-Link omada ER706W gigabit VPN router'ın WAN portunun MAC adresini de TTNET'in verdiği TP-Link Archer C5v modemin WAN portununki ile aynı yaptım.

Aklıma bir tek TTNET'in verdiği TP-Link Archer C5v modemin WAN sayfasındaki connected yazan diğer WAN ayarı geliyor ama onu da nasıl yaparım bilmiyorum.

Nasıl bağlantı kurulabileceğine dair fikri olan var mı?

TP-Link omada ER706W gigabit VPN router arayüz sayfasının bir örneği burada mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…