TTNET GeForce NOW Paket Kaybı

jingletakan07

Hectopat
Arkadaşlar günaydın. 3 aylık GeForce NOW üyeliğine sahibim ve 2 aydır sorunsuz şekilde oyunları oynayabiliyorum. İnternet sağlayıcım TTNET. Bu 2 aylık süreç boyunca %0 ile %1 arasında dolaşan "Packet Loss" seviyem son 1 haftadır %6 ile %20 arasında dolaşıyor ve hiç düşmüyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor ve oyunları oynamama engel oluyor. GeForce NOW uygulamasını 3 defa silip yükledim ve modeme birkaç kez reset attım ama sorun hala devam ediyor. 2 Vodafone kullanıcısı arkadaşım ve bir başka TTNET kullanıcısı arkadaşımda ise sorun yok. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve bildiğiniz herhangi bir çözüm yolu var mıdır?

1621838766723.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da bu frame loss. Packet loss mu?
Ben de sorunu tam anlamış değilim. R6S oynarken sürekli olarak istatistikleri kontrol ediyorum ve anladığım kadarıyla tam packet loss arttığında oyun oynanmaz hale geliyor.
Kare kaybıyla nasıl bir ilgisi var bilmiyorum ama tek bildiğim bu kare kaybı yüzdesi arttığından beri oyunum sürekli oynanamaz hale geliyor.
Alakası var mıdır bilmiyorum ama test yaptım ve bir TTNET sunucusunda packet loss oranı yüksek çıkıyor (en alttaki %18)
1621842069609.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı