Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 12 Ocak 2019 #11 Geronix dedi: Her faturayı ödediğimizde müşteri hizmetlerini arayıp interneti açtırmamız lazım bir de. Bu TTNet beni deli edecek Türknet güzel filan da müşteri hizmetleri yokmuş ve sıkıntı çıkarabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Ödedikten sonra 15 dk içinde açılıyor hesabım. Sizde sanırım sorun var. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2019
Geronix dedi: Her faturayı ödediğimizde müşteri hizmetlerini arayıp interneti açtırmamız lazım bir de. Bu TTNet beni deli edecek Türknet güzel filan da müşteri hizmetleri yokmuş ve sıkıntı çıkarabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Ödedikten sonra 15 dk içinde açılıyor hesabım. Sizde sanırım sorun var.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2019 #12 Spotter dedi: Ödedikten sonra 15 dk içinde açılıyor hesabım. Sizde sanırım sorun var. Genişletmek için tıkla... E ne yapalım dayanacağım artık. Mobil veri kalmadı evde. Ekran kartı güncellemesi gelmiş yapamıyorum, Windows güncellemesi var çok yavaş ben ne yapayım şimdi??
Spotter dedi: Ödedikten sonra 15 dk içinde açılıyor hesabım. Sizde sanırım sorun var. Genişletmek için tıkla... E ne yapalım dayanacağım artık. Mobil veri kalmadı evde. Ekran kartı güncellemesi gelmiş yapamıyorum, Windows güncellemesi var çok yavaş ben ne yapayım şimdi??
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 12 Ocak 2019 #13 TTNET hala AKK uyguluyor. Geçen gün sitesine AKK'lı ve AKK'sız paketler duruyordu. Size tavsiyem müşteri hizmetleri ile görüşmeniz.
TTNET hala AKK uyguluyor. Geçen gün sitesine AKK'lı ve AKK'sız paketler duruyordu. Size tavsiyem müşteri hizmetleri ile görüşmeniz.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 12 Ocak 2019 #14 Geronix dedi: E ne yapalım dayanacağım artık. Mobil veri kalmadı evde. Ekran kartı güncellemesi gelmiş yapamıyorum, Windows güncellemesi var çok yavaş ben ne yapayım şimdi?? Genişletmek için tıkla... Aynı durum benim içinde geçerli şu an Asıl sorun hem haftasonuna geldi hem de doğum günüme.
Geronix dedi: E ne yapalım dayanacağım artık. Mobil veri kalmadı evde. Ekran kartı güncellemesi gelmiş yapamıyorum, Windows güncellemesi var çok yavaş ben ne yapayım şimdi?? Genişletmek için tıkla... Aynı durum benim içinde geçerli şu an Asıl sorun hem haftasonuna geldi hem de doğum günüme.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2019 #15 GTX660M dedi: TTNET hala AKK uyguluyor. Geçen gün sitesine AKK'lı ve AKK'sız paketler duruyordu. Size tavsiyem müşteri hizmetleri ile görüşmeniz. Genişletmek için tıkla... Ttnet'in tüm paketleri AKN'siz olmuştu bende ondan faydalandım diye düşünüyordum. Spotter dedi: Aynı durum benim içinde geçerli şu an Asıl sorun hem haftasonuna geldi hem de doğum günüme. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini o kadar çok tanıdım ki şunu öğrendim. Destek kaydı açtırırsan sana bedava 2 GB yolluyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2019
GTX660M dedi: TTNET hala AKK uyguluyor. Geçen gün sitesine AKK'lı ve AKK'sız paketler duruyordu. Size tavsiyem müşteri hizmetleri ile görüşmeniz. Genişletmek için tıkla... Ttnet'in tüm paketleri AKN'siz olmuştu bende ondan faydalandım diye düşünüyordum. Spotter dedi: Aynı durum benim içinde geçerli şu an Asıl sorun hem haftasonuna geldi hem de doğum günüme. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini o kadar çok tanıdım ki şunu öğrendim. Destek kaydı açtırırsan sana bedava 2 GB yolluyorlar.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 12 Ocak 2019 #16 Geronix dedi: Ttnet'in tüm paketleri AKN'siz olmuştu bende ondan faydalandım diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Tahhütünüz Kasım'dan önce yapılmış ise herhangi bir sınır koyamazlar. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2019
Geronix dedi: Ttnet'in tüm paketleri AKN'siz olmuştu bende ondan faydalandım diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Tahhütünüz Kasım'dan önce yapılmış ise herhangi bir sınır koyamazlar.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2019 #17 Spotter dedi: Tahhütünüz Kasım'dan önce yapılmış ise herhangibi sınır koyamazlar. Genişletmek için tıkla... 7 Yıllık müşterisi olmak yeterli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2019
Spotter dedi: Tahhütünüz Kasım'dan önce yapılmış ise herhangibi sınır koyamazlar. Genişletmek için tıkla... 7 Yıllık müşterisi olmak yeterli mi?
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2019 #18 Çözdüm roket gibi oldu. Sürprizbozan: Şimdi de fazla hızlı oldu. Bu işte bir terslik var ama ne? Son düzenleme: 13 Ocak 2019
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.919 Çözümler 62 13 Ocak 2019 #19 Sanmıyorum. 1440p rahatlıkta izliyorum. Dün gece saatlerinde yavaşlık vardı şu an bir şey yok.