Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Kasım 2014 #1 TTNET hariç kampanyalı sınırsız internet alacağım telefon ücreti olmayan arkadaşlar ne önerirsiniz Mahallede fiber internet ve uydunet yok Son düzenleme: 4 Kasım 2014
TTNET hariç kampanyalı sınırsız internet alacağım telefon ücreti olmayan arkadaşlar ne önerirsiniz Mahallede fiber internet ve uydunet yok
Lokman Megapat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 91 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #3 Fiber alt yapı yoksa zaten hepsi TTNET alt yapısından veriyor. Dsmart yada TTNET kullanıcan.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #4 Lokman dedi: Fiber alt yapı yoksa zaten hepsi TTNET alt yapısından veriyor. Dsmart yada TTNET kullanıcan. Genişletmek için tıkla... Uydunet nasıl?
Lokman dedi: Fiber alt yapı yoksa zaten hepsi TTNET alt yapısından veriyor. Dsmart yada TTNET kullanıcan. Genişletmek için tıkla... Uydunet nasıl?
Lokman Megapat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 91 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #5 mustafa43 dedi: Uydunet nasıl? Genişletmek için tıkla... Uydunet kullanıcısı olarak gayet güzel.
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #6 Lokman dedi: Uydunet kullanıcısı olarak gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Bizim burada fiber altyapısı yok uydunet uydudan (çanak antenden) alıyor diye duymuştum, doğru mudur?
Lokman dedi: Uydunet kullanıcısı olarak gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Bizim burada fiber altyapısı yok uydunet uydudan (çanak antenden) alıyor diye duymuştum, doğru mudur?
Lokman Megapat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 91 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #7 mustafa43 dedi: Bizim burada fiber altyapısı yok uydunet uydudan (çanak antenden) alıyor diye duymuştum, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış duymussun. Alt yapı olarak binaya kadar fiber, binadan sonra koaksiyel kablo bağlantılı.
mustafa43 dedi: Bizim burada fiber altyapısı yok uydunet uydudan (çanak antenden) alıyor diye duymuştum, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış duymussun. Alt yapı olarak binaya kadar fiber, binadan sonra koaksiyel kablo bağlantılı.
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 4 Kasım 2014 #8 Konu çözüldü ilginiz için teşekkür ederim
mustafa43 Hectopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #9 Lokman dedi: Hayır yanlış duymussun. Alt yapı olarak binaya kadar fiber, binadan sonra koaksiyel kablo bağlantılı. Genişletmek için tıkla... Ttnet mecburi desene. Ne hayallerim vardı uydunet bağlatıcam 25mb internetim olacak diye. Şekeri alınmış çocuk gibiyim. Kinotalp dedi: Konu çözüldü ilginiz için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hangi tarife hangi internet sağlayıcısı?
Lokman dedi: Hayır yanlış duymussun. Alt yapı olarak binaya kadar fiber, binadan sonra koaksiyel kablo bağlantılı. Genişletmek için tıkla... Ttnet mecburi desene. Ne hayallerim vardı uydunet bağlatıcam 25mb internetim olacak diye. Şekeri alınmış çocuk gibiyim. Kinotalp dedi: Konu çözüldü ilginiz için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hangi tarife hangi internet sağlayıcısı?
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 5 Kasım 2014 #10 Üniversiteli yalın ADSL kampanyası Konu kilitlenebilir