AhmetUnuvar Hectopat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2014 #1 Google'ye girmeye çalışıyorum www.ttnet.com.tr/hatalı_port adresine yönlendiriyor, ne yapmam gerekiyor? Acil yardım beyler, saat 17.30'a kadar sürem var. Abim gelmeden halletmem lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2014
Google'ye girmeye çalışıyorum www.ttnet.com.tr/hatalı_port adresine yönlendiriyor, ne yapmam gerekiyor? Acil yardım beyler, saat 17.30'a kadar sürem var. Abim gelmeden halletmem lazım.
GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2014 #2 Müşteri Hizmetlerini ara sana yardımcı olacaklardır. 444 0 375 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2014
Ahmet EREN Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2014 #3 Merhabalar, Hatalı Port durumu , DSLAM cihazı üzerinde bulunan portların arızalı olduğunun göstergesidir , genelde DSL ışığı sabitlenmez hizmet aldığınız ISP'i aramanızda fayda var.
Merhabalar, Hatalı Port durumu , DSLAM cihazı üzerinde bulunan portların arızalı olduğunun göstergesidir , genelde DSL ışığı sabitlenmez hizmet aldığınız ISP'i aramanızda fayda var.