TTNET HİPERNET 24 MBPS

Ben de 16 mbps ' ye kadar olan üniversiteli kampanyasını kullanıyorum ttnet ' in. İlk ay akk aşmadığım zamanlardaki hızım 7 - 8 hatta yer yer 9 mbps idi ama ilk aydan sonra hızım 5 bile olmadı. Umarım aynı sorunu sen de yaşamazsın. Şu an 3 mbps ile kullanıyorum akk fark etmeksizin..

Allah yardımcın olsun.

Ay sonları böyle olduktan sonra.
Tüm firmalar da öyle oluyor. Ama bana 75 GB ın yeteceğini düşünüyorum. Yetmezse de maximum 1 hafta kala biter akk.

@Ahmet Burak özellikle dikkat etmeni istiyorum. 35 GB AKN olan paketi istediğimi belirtmiştim. Ancak 75 GB olanı imzalattırmışlar. Üstüne Tivibu aboneliğini de eklemişler. Daha iki gün öncesine kadar haberim yoktu. Para koparmak için her türlü hileye başvuruyorlar. Aman dikkat!

Hipernet'in farkı ne oluyor ? Uydunette en azından hız yavaşlaması yok. Normalde hep 20 akk geçince 3 mbit.

Hipernet sadece Ttnet'te santralle yakın olan bölgelere verilen bir paket. Bu sayade fiber altyapı olmasa bile 24 mbite kadar hız alabiliyoruz.

Benim babam bu konulardan tam anlamadığı için yanlış seçmiş tarifeyi. Normalde 35 mbit 100 AKK olacaktı fakat anlamadığı için yanlış oldu. Ben de akk mi 75 e çıkarttırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…