TTNet Hipernet ile tanışma

Makaleler
32
Merhaba arkadaşlar, ev değişikliği yüzünden güzelim Fiber internetimi kaybettim. Yeni evim aslında yaşadığım yerin Etileri diyebilirim ama internet konusunda çok nalet bir yer olduğunu taşınınca anladım. Yeni paketim 24Mbit'e kadar 75GB AKK'li Yalın hipernet. İnternet bağlantısında o kadar sıkıntı yaşadım ki anlatamam.

Türk telekom bağlantı alacağım noktayı gösterdi ve bir anda oradan uzadı. Bana elektrikçi getireceğimi ve gerisini onların halledeceğini söylediler. Elektrikçi arkadaşım geldi ve örümcek ağı gibi olan o telefon tesisatını görünce neredeyse şok geçirecekti. 1 gününü aldı doğru bağlantıları yapması. Neyse her şey tamamlandı ama lanet olası TTNet bağlantıyı bir türlü açamadı. Zyxel VMG3312-B10B gibi dandik bir modem verdiler zaten arayüze bile hala giremiyorum.

Tam bir hafta bekledim internet erişimini, sürekli TTNet müşteri hizmetlerini aradım. Modemin DSL ışığı yanmıyordu. Kaç defa arıza kaydı açtılar onu bile hatırlamıyorum. Bende bu duruma kızıp yüksek yerlerdeki tanıdıklarıma başvurmaya karar verdim. Araya torpil koyunca işimi 1 saat içinde hallettiler ve bana mesaj geldi internet bağlantımın yapıldığına dair. Araya birilerini koymasam kim bilir ne kadar daha bekleyecektim.

Gelelim internet bağlantımın performansına. İndirme hızı olarak 24Mbit hızdan tam anlamı ile faydalanıyorum. Upload hızı ise 1.89Mbit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…