ofpistan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2012 Mesajlar 189 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - 19 Şubat 2015 #11 Silinen üye dedi: Superonline daha iyi bence. Bazı tanıdıklarım AKK'ye bile takılmadıklarını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki ay superonline sözleşmem sona erecek, iki yıl içerisinde neredeyse hiç akk'ya takılmadım diyebilirim, son 3-4 ay hariç. Aksi gibi sözleşmenin bitmesine yakın 50-60 gb arasını görür görmez akk devreye girmeye başladı.
Silinen üye dedi: Superonline daha iyi bence. Bazı tanıdıklarım AKK'ye bile takılmadıklarını söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki ay superonline sözleşmem sona erecek, iki yıl içerisinde neredeyse hiç akk'ya takılmadım diyebilirim, son 3-4 ay hariç. Aksi gibi sözleşmenin bitmesine yakın 50-60 gb arasını görür görmez akk devreye girmeye başladı.
W WatchOZT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2013 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #12 iki yıl çok ama çok iyi bir süre ben ttnet'liyim 50 GB olduğu an direk hız 300 oluyor. Sözleşmem biterse superonline geçeceğim bende
iki yıl çok ama çok iyi bir süre ben ttnet'liyim 50 GB olduğu an direk hız 300 oluyor. Sözleşmem biterse superonline geçeceğim bende
Uçan Kertenkele Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #14 Dediğim gibi altyapısı olsaydı uydunet yapardım. Şuanda gözüme superonline cazip geliyor.