Ttnet Hız Artışı

emin.basbay

Hectopat
Yalin internet paketine sahibim. 8 mbps'ye kadar olan internet hızım ''16 mbps'ye kadar'' adlı hıza kadar çıkmış :). Görünce şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim ama Ttnet'in Türkiye internet hızını en az 16 mbps'ye kadar çıkardığını haberde okuyunca çok sevindim. Artık aynı fiyata daha kısa sürede oyun film müzik indirebileceğim için çok mutluyum. Teşekkürler Ttnet sonunda güzel bişey yaptın :).

Dosya Ekleri

• ttnet.png
    ttnet.png
    45,1 KB · Görüntüleme: 279
Hızı artırmanın tüketiciye pek bir avantajı yok, zararı var desem yeridir. Kotan daha hızlı dolacağı için hızının eskisinden daha önce 3mbps'ye düşmesi sorunuyla karşılaşacaksın. Hızının düşmesini istemiyorsan kotanı daha tasarruflu kullanman gerekecek.

Ben aylık yaklaşık 300 GB kota yediğim için bir fayda göremedim kendim için. Zaten günde en az 5-6 saat PC başında geçirenler 2 bilemedin 3 günde AKK'yi dolduruyor :D

@THE_MILLER yeni abone olanların hızı eğer hat hızı destekliyorsa 16mbps olarak açılıyor, eski aboneler faturalarına ek birkaç tl ile hızlarını yükseltebiliyorlar. Biraz uğraşırsanız ücretsiz de yükseltebilirsiniz :D Yeni tarifelere bakarsanız hepsi 16ps'den başlıyorlar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı