TTNET Hız Düzeltme Acizliği

Makaleler
12
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
İyi günler herkese 1 aydır TTNET ile uğraşıyorum artık bardak taşmak üzere. Şikayetvar.com üzerinden ilk şikayetimi gerçekleştirdikten sonra 14 mbps olan hızım 7 mbps ye düştü. Bununla birlikte CS: GO da 120-130 ms alırken 100 ms almaya başladım. Legue Of Legends oyununda 80 ms alıyorum fakat aniden 300 ms ye yükselebiliyor. Elder Scrolls Online aldım hızım düşük olduğu için oyun içindeki karakterler geç yükleniyor ve karanlık noktalar oluşuyor.
3 defa müşteri hizmetlerini aradım ve her defasında "size gelen hız 16 mbps bizim buradan yapacak bir şeyimiz yok" her hız testinde 7 mbps sabit değişmeyen hız alıyorum ve bu hızı onların kısıtladığını düşünüyorum.
Hat değerlerimin kötü olduğunu söylüyorlar ama modem arayüzünden gelebilecek en yüksek hızın 21 mbps ve hat zayıflatma değerlerim de gayet düşük oranlarda. Bu adamlar yüksek tarifelere geçirmek için böyle yöntemler uyguluyor olabilirler mi?
Şimdi Hipernet tarifeleri cazip geldi onlara geçmeyi düşünüyorum ama yine aynı hızı almaktan korkuyorum.

Hat değerlerini paylaşır mısın?

Yaklaşık 4 yıldır düzenli olarak TTNet müşteri hizmetlerini aramaktayım. Toplamda şu ana kadar 144 kez arama yaptım ve toplamda 67 kez arıza kaydı oluşturdum. Normal şartlarda 8mbps olan hızım 4mbps'ye düşürüldü ve bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Sebebi ise bulunduğum yerdeki santral 8mbps hızını desteklemiyormuş. Eğer hızım 8mbps olursa nette kopmalar oluyor bariz şekilde. Bu yüzden en düşük hız limiti 4mbps'ye güncellemek zorunda kaldım.
İşin özeti : TTNet pişmanlıktır. Ha diyeceksiniz neden yıllardır TTNet'ten başka bir net sağlayıcıya geçmediniz diye. Taahhüt bitimi yaklaştığı zaman arayıp şöyle böyle kampanyalarımız var deyip kanımıza girip tekrar 2 yıllık taahhüt yapıp bizi kendilerine bağlıyorlar.

Aynı sorun bendede var hocam satarken 16 mbs satıyolar aradıklarında bulunduğunuz yer 8mbs kaldırıyor diyorlar şuan 3 mbs kullanıyorum akk gelincede 1mbs az kaldı nisan sözleşme bitiyor bir daha tövbe ttnet alırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline de öyle. 1-1.5 haftadır abone oldum interneti kullanıyorum ama 16 mbps olması gerkirken 7-8 mbps kullanıyorum sözde hat desteklemiyor diyorlar.

Bile bile 24 ay taahhüt veriyorsunuz. Taahhüt bitinçe geçin süperonline bu kadar basit ?

İfadeler: log
Aldığım zaman Türkiye'ye daha yeni fiber geliyodu çok pahalıydı tahahhütsüzde baya pahalı oluyodu (yalın internet) zaten 3-4 ay süre kalmış bida tövbe ttnet süperonline veya vodofone ikisinden birisini alacağım.

Neyi bile bile 24 ay taahhüt veriyor ? Saçma sapan üslup dışı konuşarak insanların canını sıkmayın. Ortada belli bir mağduriyet var, hiçbir sebep belirtmeden SuperOnline geç demek de ne oluyor ?

Diğer firmaya geçmeniz için taahhütün bitmesini beklemenize gerek yok. Diğer firma ile anlaşırsanız bedelini ödüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…