TTNET hizmet kalitesi

DarthVarder

Hectopat
Daha fazla  
Çok yakın zamanda başımdan geçen olayı anlatacagım size ben geçen sene 1yıllık TTNET aboneligi aldım ayrıca faturalarım gelmiyor sözleşmem doldukdan sonra beni arayıp TTNET de kaldırsam indirim yapıcaklarını filan söylediler, bölgemizde pek bi alternatif olmadıgı için her ne kadar istemesemde TTNET de kaldım.
Daha sonra su 16mb/s yükseltmesi gelince aradım internet hızımı yükselttiler ayrıca bunların bi modem verdigini biliyordum onuda istedim müşteri temsilcisi bana en yakın TTNET bayisine gidip ordan istedigim marka bir modemi alabilecegimi söyledi bende tamam dedim ve istedigim ordaki istedigimim marka modemi ben gidip alıcagım değil mi dedim oda bana evet dedi tamam dedim bende telefonu kapattım bende internetten TTNET in bayilerindeki modemleri araştırıyorum sora bi kargo geldi TTNET bana istedigim dışında bi modem yollamız ama modem değil 96 lira en fazla 15 dolar eder öyle bi modem sonra bende tabi hemen aradım TTNET i bana bi yalnışıl oldugunu ve bir TTNET bayisinde gidip modemi değiştire bilecegimi söylediler bence dedigini yaptım ve gittigim bayide bana bu işlem için Türk Telecom müdürlügüne gitmem gerektigini söyledi tamam dedim gittim ordaki en yetkili kişiyle görüşütüm ve bana Türk Telekom daki en yetkili kişi;
"Biz bu modemi alırız da TTNET bunu sistemden düşürmeli yoksa 2 modem almıs gibi görünürsünüz" dedi bende hemen orda aradım ve işin garbi müşteri temsilcisi önceki tüm müşteri temsilcilerinin dediklerini yalanladı ve o kişiye bu modemi istemedigimi açıkca belirtmeme rağmen. Bende TTNET le olan sözleşmemi bitirdim ve işin en garip kısmı sözleşmemi iptal ettik den sonra kullanmadıgım ayların faturası gelmeye başladı ben 1 yıl TTNET kullandım hiç faturam gelmedi ancak sözleşmemi iptal ettikden sonra kullanmadıgım ayın faturası geldi.

Uzun lafın kısası kendinizi aptal konuma düşürmeyi ve dolandırılmayı sevmiyorsanız TTNET almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatura olayını sana yapmışlar. Ben 2-3 yıl kullandım sonra maddi sıkıntı yüzünden kapattırdım. Yaklaşık 1 yıl önce tekrar açtırdım ve kullanıyorum. Faturada hiçbir problem yaşamadım.

Bunun benzerini ben de yaşadım düşün ki bende 4-5 sene önce internet döşemiştim, Yunanistan'da OTE diye bir firmadan 36 Avro'ya limitsiz 24mbps'e kadar hızı vardı, ama faturada 36 Avro yerine 250 Avro gibi büyük rakamlar gösteriyordu o zaman da öğleden akşama kadar internetedim, 2-3 sene sonra ne zaman fatura 1000 Avro'ya çıktığı zaman kapatım.

Ben de daha yeni yaşadığım bir olayı anlatayım, ben de TTNET kullanıyordum, Superonline'a geçmek istedim. İnternet aktifleşti ama internete giremedim. Aradım sordum, ilgileniyoruz dedi. Ben modemin bozuk olduğunu düşünüyordum. Sonra Türk Telekom'dan bir görevli geldi, eve kadar sıkıntı olmadığını, Superonline ile görüşmemiz gerektiğini söyledi. Tekrar aradım, yine ilgileniyoruz dediler. Sonraki gün yine TT elemanını göndermişler. İnternetsiz geçen 4 gün sonunda iptal edin bunu dedik. Hemen işte yok sizi kaybetmeyelim bilmem ne dediler ve tekrar aradılar, modemin bozuk olduğunu anladılar. Bir de üstüne rahatsızlıktan dolayı ilk ay ücret almayacaklarını söylediler. Modemi değiştirdik, eski bir tane verdiler ama sonuçta çalışıyor diye bir şey demedim. Daha anlatmadığım bir sürü olay oldu. Hepsi aynı aslında o böyle iyi şu şöyle iyi falan yok. Bu müşteri hizmetleri de ezberden konuşuyor. Anlatamıyorsun derdini. Acayip sinirimi bozdular bu süre içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…