TTNet hizmet veremiyor - abonelik iptali

cetinnkaya

Hectopat
Daha fazla  
TTNet müşterisiyim. 10 Ağustos 2017 tarihinde dışarıdaki kabloların kopmasıyla internetim kesildi. O günden beri her gün müşteri hizmetlerini arıyorum. Bolgemde arıza olduğu sorununun 17 kasima kadar süreceği söylendi. Benim halen sürmekte olan bir taahhütum var. Bu aboneliği iptal ettirebilir miyim ? Gerekirse tüketici hakem heyetine başvuru yapsam sonuc alabilir miyim? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz elinizde kanıt varsa ki zaten telefon da söylemişlerdir size 17 kasım ayına kadar süreceğini bu kayıt altına alınmıştır bu kanıt olarak kullanılabilir.Mahkemeye bu kanıtla başvurabilirsiniz.

2.Yeni çıkan kanunla beraber hiç bir internet sağlayıcısı müşterisini 1 seneden fazla bağlayamaz eğer ki anlaşmanız 1 seneden fazlaysa hiç bir cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz.

Türk Telekom yapmaması lazım böyle bir şey. Biraz ısrarcı olunca ve üst üste dile getirince onlar da sorunun farkına varıyor. Aboneliğin devam ederken... Hem interneti kullanamayacak ve üstüne para ödeyeceksin. Öyle şey olmaz. Ekipleri kapına kadar gelip, o sorunu çözmek zorunda. Ben aradığım da öyle olmuştu. Kapıma kadar geldiler.

Hocam 1 yildan fazla oldu. Pazartesi günü başvuracağım hakem heyetine. Her gün bı de pişkin pişkin arıza kaydı alıyorlar.

Hocam her gün ariyorum kayıt alıyorlar. Ama kapima 8 gündür gelen giden kimse olmadı. Fatura işini de siz yine verin altyapı tamamlanınca diğer faturalarda iade yapacaz dediler.

1 yıldan fazla olduysa aç telefonu ben hemen şimdi aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum de yaparsa yapar yapmazsa zaten telefon kayıtları kanıt ay sonu internet parasını ödemezsin herhangi bir dava falan da açamazlar sen iptal ettirmek istedin kanıt var onlar etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…