Dün İnternet'im 5 dk bir gidip geliyordu. TTNet aradım sorunu çözmek için baya uğraştılar fakat çözüm olmayınca sorunla ilgili etiket açtılar. Sorun sabah çözülüp aradılar. AirTies paneline girdim 16 Mbps yazması gerekirken 8 Mbps yazıyor. Neden böyle yazıyor anlayamadım. Acaba hızımı 8 Mbps sabitlediler. TTNet aradım internetiniz hızlı o düşüş olur bazen dedi oradaki hıza bakmayın diye cevap verdi. Halen daha sorun aynı arada kopukluk oluyor.
Güncellediler şimdi 12.50 Mbps olarak geldi zaman zaman kesilmeler meydana geliyor.. PC geçince atarım. Büyük ihtimal le caddemizde yol çalışması 2 - 3 haftadır sürüyor ondan olabilir mi ?
Yapıyorlar bazen öyle 16K olan hat değerlerini 8K yapıyorlar arayınca yükseltmiyorlar ben bunun için müdürlüğe gidiyorum 2 tıklık işi var. Müşteri hizmetleri işi yokuşa sürüyor.
Görmediğim için bir şey diyemem. Şunu da belirtmek istiyorum; Hat değerleri maksimum 18Mbps destekliyor ise hızınız arttırıldığı zaman maksimum desteklediği değer biraz da olsa yükselecektir.
Görmediğim için bir şey diyemem. Şunu da belirtmek istiyorum; Hat değerleri maksimum 18Mbps destekliyor ise hızınız arttırıldığı zaman maksimum desteklediği değer biraz da olsa yükselecektir.
En kısa zamanda iletişime geçeceğim.. Teşekkürler.
Sorunum devam ediyor. CRC hataları arttı sık sık DSL ışığı yanıp sönüyor sonra düzeliyor tekrar aynı.. İnternet gidip geliyor. TTNet sorunu çözmek için tekrar tekrar etiket açıp sabah sorun halledildi deyip sorun aynı. Arasamda çözemiyorlar ne iş.. 1 senedir sorun yoktu gayet güzeldi, bir aydır sorun çözülmedi. Konuyu canlandırmış oldum özür dilerim..