TTNET İnternet Hızı kendi kendine düşüyor

lord7thdarius

Femtopat
Merhabalar, iyi geceler. Ben TTNET kullanıcısıyım. Son 1 aydır internette bir gariplik var çözemedim.4. cüye teknik destek ekibini çağırdım. İnternet hızım normalde TTNET'in verdiği ölçüde 12Mbps olması lazım. Ben bu hızı 1 yıl boyunca kullandım sorunsuz, 4 yıl da aynı binada 8Mbps internet kullandım. Sonra son 1 ay birden internet gitmeleri oldu, teknik desteği çağırdım, gelen arkadaş 12Mbps hızın fazla olduğunu ve bakır kablolu hatta bilmem ne değerlerinin yüksek olduğunu, hızımı 8Mbps'ye sabitlediğini söyledi. Böyle de 1 hafta kadar kullandım. Sonra internetim birden hızı düştü. 8Mbps hız birden 1 Mbps oldu. Çağırdım tekrar teknik desteği geldi modeme giden kablonun ucunu azıcık kırptı internetini yenileyeceğim düzelecek dedi ve gitti. Sonra internetim tekrardan 8Mbps oldu. Tekrar 1 hafta sonra 1Mbps'ye düştü. Bu seferde çağırdım da apartman içi hatların değişmesi gerektiğini söyledi, gitti ve hız 8Mbps oldu (sistemden bir şeyler yaptı gidince internet düzeldi).Dün tekrar aynı sorun oldu 4.cüye arıza kaydı açtım. Bilgili abi ve ablalarımdan bu konu hakkında destek istiyorum çaresiz kaldım acaba gerçekten bina içi hatta mu sorun var? Düzgün bir şekilde sorun olmadan binada 4 yıldır internet kullanıyorum. Çok sağ olun şimdiden. Güncel hat değerleri fotoğrafını atıyorum alta. Teşekkürler.
Bugün teknik ekip geldi yine birkaç bir işlem yaptı apartmanda ve gittiler. Şu an internetim düzgün ama yine gitmemesi için ne yapmalıyım? Aşağıda yeni modem arayüzü SS'leri var, sağ ol.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    29,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 2.PNG
    2.PNG
    31,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 3.PNG
    3.PNG
    29,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 4.PNG
    4.PNG
    31 KB · Görüntüleme: 57
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı