TTNET İnternet Hızımı Düşürdü

Yine arayın, dalga mı geçiyorsunuz uleeen diyin Sizden aldığım paket 16mbps arıyoruz düzelttik diyorsunuz 8 e çıkarıyorsunuz diyip biraz çıngar çıkarın derim ben

Arıza kaydı zaten var şuan 48 saat içinde dönüş yapılacaktır dediler. Bekliyorum inşallah düzeltirler.

Yine arayın, dalga mı geçiyorsunuz uleeen diyin Sizden aldığım paket 16 Mbps arıyoruz düzelttik diyorsunuz 8'e çıkarıyorsunuz diyip biraz çıngar çıkarın derim ben

Devam eden internet problemim için bugün yine aradım. Yine internetiniz de problem var dediler. Birkaç bir şey yaptılar. İnternet hızı bu sefer de 1.3 MB/s hıza yükseldi. Hala 16 Mbps yapmadılar. Ben çözemedim bu işi

Biraz baş belası olmanın zamanı gelmiş. Hızınızı yükseltene kadar telefonu kapatmayacağınızı söyleyin. Çevredeki sunucu yoğunluğunu azaltmak için bilinçli yavaşlattıklarına çok şahit oldum. Ne yapıp etsinler hızınızı olması gereken seviyeye çeksinler. Mesai saatleri içerisinde arayın, gariban müşteri temsilcilerine saydırıp kul hakkına girmek yerine asıl yetkililerle görüşme talep edin ve söyleyeceklerinizi onlara söyleyin. Hakaret etmeden laf nasıl sokulur insan öğreniyor zamanla.

TTNET yapacak bir şey yok. Bana da 16 Mbps hız dediler bir kere 10 Mbps göremedim. Tamamen dolandırıcı bu TTNET.

Adsl altyapıları çok eski oluyor, bölgedeki artan nüfus ve artık eskisi gibi değil herkesin evinde internet var. Yani şöyle tarif ediyim adamların 3 şeritli bir yolu var, önceden sadece arabası olanlar geçiyordu şimdi herkesin arabası var. Haliyle trafik ilerlemiyor. Trafik aksın diyede milletin hızını düşürüyorlar işte. Kafalarına çökmekten başka şansınız yok, taahüdünüz yoksa aboneliği sonlandırmaktan bahsedebilirsiniz.

2 yıllık taahhüt var imzalayalı 3 ay kadar oldu. Bittikten sonra TTNET kullanmayı düşünmüyorum. Vodafone Net var. Aynı hız aynı AKK sunuyorlar. Taahhüt bitince onlara geçebilirim.

Bulunduğunuz mesafeye bir sokak ötede fiber alt yapısı varsa siz de başvuru yaparak bir an önce kullanmaya başlayabilirsiniz. Boşuna diğer hizmetlerle uğraşmayın, önemli olan süreç konusunda firmalara biraz baskı yapmak ve işi sağlam takip etmek. Benim şahsi tavsiyem Superonline Fiber.

Merhaba arkadaşlar, mevcut konu olduğu içi yeni konu açmadan tekrar buraya yazıyorum. Benim sorunum şu; TTNET yine internet hızımı düşürdü. Bu konuyu başlattığımdan beri sorun yoktu. Birkaç hafta önce yine internetim de hız düşüşü oldu AKK dolmadığı halde. Ne yapmam gerek yine TTNET'imi aramalıyım ?

Arkadaşlar, 1.8 MB/s olması gereken indirme hızı, şu an 1.2 MB/s. Dün yine aradım dns verdiler ama değişim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…