Merhaba arkadaşlar.
10 yıldır TTNET müşterisiyim ve bu 10 yıl içinde hiç bir zaman kullandığım paketin net hızını, yani tam hızını hala alamadım.
TTNET'i defalarca arıyorum; ''Sistemden kontrolünüz gerçekleştiriliyor beyefendi.'' deyip "En kısa zamanda hızınız normal hızına dönüşecektir." diyorlar ve başlarından salıyorlar.
İnternet paketim; 16 Mbps Yalın Ultranet
İlk 5 yıl 8 Mbps paket kullanıyordum ve internet hızım maksimum 6 Mbps oluyordu. Son 5 yıldır 16 Mbps Ultranet kullanıyorum fakat bana verdikleri en fazla maksimum hız şuana kadar torrent falan indirirken 1200 Kbps gördüm. İzleyici falan eklediğim zaman 1285'lere çıkıyor, o da zar zor. Normalde en az 1500-1600 Kbps olması lazım
10 yıldır hiç bir faturamı aksatmadan ödedim ve hiç gecikme v.s yaptırmadım bugüne kadar. TTNET'in müşterisine verdiği değeri buradan anlıyorsunuzdur umarım.
Gel gelelim verdiğim ücrete. 16 Mbps pakete 75 TL istiyorlar ve hiçbir zaman gerçek hızını vermiyorlar. Ben her ay 8-9 Mbps hızlarda kullandığım pakete neden 75 TL ödüyorum kardeşim dediğimde müşteri hizmetlerine büyük ihtimalle ben görmüyorum ama telefonun başında avel avel ekrana bakıyorlardır. Fakat sadece bakmakla kalıyorlar herhangi bir yardım etme durumu olmuyor.
Ayrıca şimdi belki internet alt yapın 16 Mbps desteklemiyordur diyenler olacak. Hayır arkadaşlar, internet alt yapım 16 Mbps hızı destekliyor, zaten desteklediği maksimum hız da bu.
İstanbul/Beykoz'da ikamet ediyorum, buralarda zaten fiber falan yok.
Ben bunlara ne yapabilirim? Bana bir çözüm önerin. Tüketici haklarına falan mı şikayet edeyim? Yoksa arayıp ağzımı mı bozayım? Bayilerine gidip çalışanlarına mı bağırayım? Bunlar hangi dilden anlıyor kardeşim.