manlyman94
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 8 gün önce TTNet ile tekrar taahhüt yaptım. O güne kadar hiçbir bağlantı sorunu yaşamadım. Sözleşmeyi Telefon üzerinden yaptım. Bana belge göndereceklerini söylediler. Olaydan iki gün sonra internetim koptu ve hemen 1 dakika kadar sonra taahhüt yenilendiğine dair mesaj geldi. Akşamına internetim koptu. Arıza kaydı oluşturdum. Sonra sabaha kadar kopmadı. Ertesi gün akşam saat 8 civarında internetim tekrar koptu. Sırasıyla hergün akşam 8 civarında 3 gün boyunca internetim koptu. Bu kopmalarda DSL ve internet ışığı modemde yanmıyordu.
Gelelim bugüne. Bugün ise kopmalar oldukça sıklaştı. Neredeyse 10 dakikada bir kopuyor ama bu sefer DSL sönmüyor, yalnızca internet ışığı sönüyor. TTNet'i 20 kez aradım ama sanırım sonuç alamayacağım.
Lütfen çözüm hakkında bilgisi olan varsa iletebilir mi? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar konu hakkında fikir sahibi olan yok mu acaba?
Gelelim bugüne. Bugün ise kopmalar oldukça sıklaştı. Neredeyse 10 dakikada bir kopuyor ama bu sefer DSL sönmüyor, yalnızca internet ışığı sönüyor. TTNet'i 20 kez aradım ama sanırım sonuç alamayacağım.
Lütfen çözüm hakkında bilgisi olan varsa iletebilir mi? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar konu hakkında fikir sahibi olan yok mu acaba?
Son düzenleme: