İnternetim çok sık kesiliyor. Yaklaşık her dakkada bir. Ama her zaman değil. Çoğunlukla oluyor. Gece çok geç saatlerde problem yok. Genelde olan senaryo ilk dsl ışığı sönüyor daha sonra internet. Wifi ve bilgisayarda problem yok. Hatlardan şüpheleniyorum. Ttnet'i arayınca o günlüğüne düzeliyor.
Hat değerlerim;
Kesikken;
Yukarı yönde hat hızı (kbit/s)797
Aşağı yönde hat hızı (kbit/s)12287
Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 10.8
Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 0
Yukarı yönde aralık derinliği1
Aşağı yönde aralık derinliği1
Hat standardıADSL_2plus
Yukarı yönde hat zayıflaması (dB)6
Aşağı yönde hat zayıflaması (dB)3
Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV)10.5
Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV)14.7
Kanal türü Fast
Yukarı yönde CRC 38157
Aşağı yönde CRC 592
Yukarı yönde FEC 4355
Aşağı yönde FEC 12192
Var ama stabil değil ve çok kesiliyorken;
Yukarı yönde hat hızı (kbit/s)797
Aşağı yönde hat hızı (kbit/s)12287
Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 11.4
Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 12.5
Yukarı yönde aralık derinliği1
Aşağı yönde aralık derinliği1
Hat standardıADSL_2plus
Yukarı yönde hat zayıflaması (dB)6
Aşağı yönde hat zayıflaması (dB)3
Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV)10.5
Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV)14.7
Kanal türü Fast
Yukarı yönde CRC 0
Aşağı yönde CRC 80
Yukarı yönde FEC 0
Aşağı yönde FEC 1099
Yardımlarınızı bekliyorum. Artık dayanamıcam çünkü deliricem.
Ben buna alışmak mı zorundayım? Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Ben zaten her gün müşteri hizmetlerini arıyorum. Her zaman düzelmiyor. Başkasının bu kadar kesildiğini duymadım. Yapacak bir şey yoksa bile hat değerleri normal mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
En iyi teknoloji forumu Technopat Sosyal diye konuyu buraya açtım. Bunun çözümünü bilen yok mu? Çözüm bilmese bile kimse, en azından düzgün bir yardım? Kimse yok mu hat değerlerinden anlayan? O kadar programlama dili vs biliyorum. Keşke bunu da bilsem de yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edip kendim de kurtulsam yada azaltsam.
En iyi teknoloji forumu Technopat Sosyal diye konuyu buraya açtım. Bunun çözümünü bilen yok mu? Çözüm bilmese bile kimse, en azından düzgün bir yardım? Kimse yok mu hat değerlerinden anlayan? O kadar programlama dili vs biliyorum. Keşke bunu da bilsem de yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edip kendim de kurtulsam yada azaltsam.