TTNET kırmızı ışık sorunu

Mehmet6634

Hectopat
Yozgat/Merkezde oturuyorum sabah 11:00-11:30 gibiydi galiba bir anda internet gitti kendi kendine, kırmızı ışık oldu, hala düzelmedi. Ne yapmam gerek?

Sizin yapabileceğiniz 2 şey var ilk olarak modeminizi sıfırlamanız gerek internetten modeminizin modelini aratak nasıl yapılabileceğini öğrenebilirsiniz. Sorununuz çözülmediyse müşteri hizmetlerini arayınız onlar size gerekli açıklamayı yapacaklardır.

Birkaç gun önce benim de başıma geldi. Elektrik gidip geldi ve kırmızı ışık yanmaya başladı DSL den. 1 saat kadar bekledim fakat düzelmedi aradım sistem üzerinden sıfırlama yaptı ve anlık geldi. Yalnız hızımı düşürmüş 3 gün sonra farkettim onu da arayıp düzelttim hemen.

Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bırakman gerekli.

@[T]ortue
Kendin söylemişsin DSL sinyali yoksa. Arkadaş ne yapabilir ? Müşteri hizmetlerini arayıp beklemekten başka ?
Modemi yeniden başlatınca DSL sinyali şlaks(!) diye gelmiyor, bu süreç içerisinde yine kırmızı yanmıyor mu?
Her kırmızı yanmasında arızayı mı temsil ediyor sanki?
Ne mi yapabilir?
  • Kabloyu kontrol edebilir.
  • Ek varsa ek bağlantısını kontrol edebilir.
  • Modem arayüzündeki değerleri analiz edebilir.
  • Ankastre kutusuna giderek portunu biliyorsa inceleyebilir.
  • Modemi fabrika ayarlarına döndürebilir.
  • Son çare arıza kaydı bırakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…