TTNET kotalı paket kullanan var mı?

sokumonko

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ayın 10'unda taahhüt bitiyor. Yakın bir akrabam kendi kullandığı interneti önerdi. 50 megabit 100 GB kotalı. Ben de dedim 100 GB kota bana yetmez ayda 400-500 kullanıyorum. O da bana 100 GB kota olmasına rağmen hiçbir zaman internetin kesilmediğini kotayı gecse bile hep aynı hızı aldığını söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Gerçekten TTNET'in kotalı paketlerinde kotayı aşsanız bile internet kesilmiyor ve hız düşmüyor mu?

Selam arkadaşlar ayın 10'unda taahhüt bitiyor. Yakın bir akrabam kendi kullandığı interneti önerdi. 50 megabit 100 GB kotalı. Ben de dedim 100 GB kota bana yetmez ayda 400-500 kullanıyorum. O da bana 100 GB kota olmasına rağmen hiçbir zaman internetin kesilmediğini kotayı gecse bile hep aynı hızı aldığını söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Gerçekten TTNET'in kotalı paketlerinde kotayı aşsanız bile internet kesilmiyor ve hız düşmüyor mu?

Yeni pakette kota olması imkansız hocam, hele ki o hızlarda.

Ben müşteri hizmetleriyle konuştum. Kadın bana kesinlikle internetiniz kesilir dedi kotayı aşarsanız. Ama benim kuzenimin interneti kesilmiyor. Numaradan mı kesilir diyorlar acaba yüksek paket satmak için emin olamadım. 40 TL fark var kotalı ile sınırsız arasında.

AKK kalktı ve AKK içeren paketleri kullanan müşterilerin interneti 2019 yılının başında sınırsız oldu. Yanlız kota hala devam ediyor. Kotan bitince ya internet kesilir ya da ek ücret yansıtılarak internet hizmetin devam ettirilir.

Ben müşteri hizmetleriyle konuştum. Kadın bana kesinlikle internetiniz kesilir dedi kotayı aşarsanız. Ama benim kuzenimin interneti kesilmiyor. Numaradan mı kesilir diyorlar acaba yüksek paket satmak için emin olamadım. 40 TL fark var kotalı ile sınırsız arasında.

Kuzeninden daha detaylı bilgi iste. Mesela Online işlemlerden paket bilgisi vs.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı