TTNET LoL Yüksek Ping Sorunu

Scrapes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 gündür ping sorunuyla karşı karşıyayım. Normalde 60-75 arasında ama 2-3 gündür 120 veya üzeri bir rakamda sabit kalıyor. LoL oynuyorum, özel oyunda normal 59-70 falan ama diğer insanlarında olduğu normal bir oyuna girdiğimde en az 120. Bir çok şey denedim artık sorunun TTNET'te olduğunu düşünüyorum, TTNET kullanıyorum bu arada maalesef. TTNET fiber tarifesine geçicem sanırım ama başka bir önerisi olan var mı, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam yeniden ttnet kullanmaya başlamazdım. Tavsiyem Uydunet Fiber İnternet ve ya Turkcell Superonline Fiber İnternet

binadan eve gelen kabloya bak o kablonun iyi olması lazım bide modemden bilgisayara olan kablonun kalitesine bak bu iki kablo kaliteliyse ttnet i ara hız yükseltmek istiyorum de

Sent from my SM-A700FD using Technopat Sosyal mobile app

Modem arayüzünden hat değerlerini at ve lol sunucularına tracert testi yap hele bakalım sorun neymiş.

Aslında bendede düşüş oldu garip bi olay 95 ping sabit alırken 79'a düştü

LOL serverlerinde 1 haftadır düzensizlik var.

Ping olmadığı halde ping varmış gibi oyun donmaları vs. Gibi şikayetler LOL desteğe yazılıyor ama RİOT amca pekte umursamıyor.

sorun bende de war hızım düşüyor ping sürekli yüksek ttnet biz de bir sorun yok diyor taahhüt verdiğim güne pişmanım #ttnetpişmanlıktır

Dosya Ekleri

• hız testi.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…