PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 11 Ağustos 2020 #21 Esperoja dedi: Deneyebilirsiniz hocam VDSL varsa port yoksa bi sorun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Esperoja dedi: Deneyebilirsiniz hocam VDSL varsa port yoksa bi sorun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 14 Ağustos 2020 #22 Altyapı TT olduğu için önermiyorlar. TT çözüm üretmiyor kiralayıcı firmaya. Sorun yaşamak istemiyorum. [/QUOTE] İnternet hizmeti veren tüm firmalar TT alt yapsını kullanıyor. Uydunet hariç
Altyapı TT olduğu için önermiyorlar. TT çözüm üretmiyor kiralayıcı firmaya. Sorun yaşamak istemiyorum. [/QUOTE] İnternet hizmeti veren tüm firmalar TT alt yapsını kullanıyor. Uydunet hariç
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 14 Ağustos 2020 #23 Silinen üye dedi: Altyapı TT olduğu için önermiyorlar. TT çözüm üretmiyor kiralayıcı firmaya. Sorun yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet hizmeti veren tüm firmalar TT alt yapsını kullanıyor. Uydunet hariç [/QUOTE] Turknet ve Turkcell'in de kendi altyapısı var. Ancak ADSL-VDSL'de Türk Telekom tekel. Uydunet, Turkcell, Turknet fiber altyapıya sahip. En sağlıklı bağlantıyı Türk Telekom'un verebildiğini düşünüyorum.
Silinen üye dedi: Altyapı TT olduğu için önermiyorlar. TT çözüm üretmiyor kiralayıcı firmaya. Sorun yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet hizmeti veren tüm firmalar TT alt yapsını kullanıyor. Uydunet hariç [/QUOTE] Turknet ve Turkcell'in de kendi altyapısı var. Ancak ADSL-VDSL'de Türk Telekom tekel. Uydunet, Turkcell, Turknet fiber altyapıya sahip. En sağlıklı bağlantıyı Türk Telekom'un verebildiğini düşünüyorum.