fastforward Kilopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2017 #1 Merhaba, TTNET'ten kalma ZYXEL modemim var. Bunu Vodafone veya Superonline'da kullanabilir miyim? Evetse nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2017
Merhaba, TTNET'ten kalma ZYXEL modemim var. Bunu Vodafone veya Superonline'da kullanabilir miyim? Evetse nasıl?
Muhammet DİNÇER Hectopat Katılım 23 Eylül 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #2 evet kullanabilirsiniz, modemlerde artık herhangi bir kilit bulunmamakta. Modem arayüzüne erişip kullanıcı adı ve şifre gibi ayarları yapılandırdıktan sonra hattınızda herhangi bir engelleme yok ise internet erişiminiz açıacaktır.
evet kullanabilirsiniz, modemlerde artık herhangi bir kilit bulunmamakta. Modem arayüzüne erişip kullanıcı adı ve şifre gibi ayarları yapılandırdıktan sonra hattınızda herhangi bir engelleme yok ise internet erişiminiz açıacaktır.
yasugan Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 865 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #3 192.168.2.1 adresinde kullanıcı bilgilerini girerken ttnet dışında bir servis sağlayıcı kullanıyorsanız buraya tıklayın yazar oraya basabilirsiniz.
192.168.2.1 adresinde kullanıcı bilgilerini girerken ttnet dışında bir servis sağlayıcı kullanıyorsanız buraya tıklayın yazar oraya basabilirsiniz.
H Hasan aytaç Hectopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #4 Bende ttnet modemi turknette kullanıyorum eseklikyapanarı'nın dediği gibi kullanırsın ama benimkinin arayuz ip 192.168.1.1
Bende ttnet modemi turknette kullanıyorum eseklikyapanarı'nın dediği gibi kullanırsın ama benimkinin arayuz ip 192.168.1.1