Hocam benim modeme virüs girmiş heralde modemin arayüzüne bile giremiyorum. Evde 2 internet var biri durunet biri türknet ikiside farklı modemlere bağlı, Türkneti'n modemi TTNET simgeli bir modemdi. Kilitli bir modemmiş bende servisini arayarak TTNET kilidini kıran güncelleme dosyası gönderdiler modemi güncelledim sonra neti de bağladım ertesi gün modemin arayüzüne giremedim ve girdiğim her sayfa erotik sitelere yönleniyordu. Bu konuda ne yapmam gerekiyor acaba?
TTNET kilidini kıran güncelleme dosyası gönderdiler modemi güncelledim sonra neti de bağladım ertesi gün modemin arayüzüne giremedim ve girdiğim her sayfa erotik sitelere yönleniyordu.
Hocam zaten Ttnet'in çalıştığı firmanın gönderdiği Firmware ile güncelledim. Evet Modemi resetliyorum yukarıda bir resim attım gördünüz mü bilmiyorum. Modemin arayüzüne girdiğimde şifre istiyor, şifreyi girdikten sonra resimdeki gibi ulaşılamıyor arayüze.
Murat ALLAH sizden razı olsun yardımcı oluyorsunuz dediğim gibi ben modeme reset attıktan sonra resimdeki gibi girmiyor arayüze,arayüze girmeden firmware güncellemesi yapabiliyor muyuz acaba?
Bence hiç firmware ile uğraşma derim. Ne kadar firmware güncellesen de TTNET modeminden fayda gelmez. En iyisi yeni bir modem almak. Modem için maksimum bütçeni belirt ona göre sağlam bir modem önereyim.