TTNET nereye şikayet edilir?

Powerult

Hectopat
Daha fazla  
17 Şubattan beri İnternetim yok. 3 ayda 300 şikayet kaydı açtım, sokakta ki çalınan kabloları onarmıyor. TTNET sanki bizi cezalandırıyorlar kablolar çalındı diye, 5 kez müdürlüğe gittim. Hiç CİMER'e yaz demeyin oraya yazdım, oda BTK'ya yönlendirdi. BTK'ya müdürlüğe değişen bir şey yok, şikayet var sitesinde yazdım müşteri hizmetleri hiçbir sonuç alamadım. Müşteri hizmetleri robot gibi aynı şeyleri yazıp duruyor, bu nasıl şirket anlamadım. Kablolar çalıyorsa direklerden onları toprak altına kat yer altından gelsin bak bakalım çalışıyor mu? Türk Telekom beni uğraştıyor, ne yapacağımı şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Taahhüt süreniz ne kadar? Mümkünse hiç bunlar ile uğraşmadan çıkın. Gerçi 1600TL cayma bedeli çıkartırlar tahminimce.

Direk bir şekilde bölge müdürüne ulaşmanız lazım. Ayrıca tüketici haklarına da başvurabilirsiniz.

THH basvurun hocam bayağı beklersiniz sonuclanmasini ama illaki sonuç alirsiniz.

Taahhüt süreniz ne kadar? Mümkünse hiç bunlar ile uğraşmadan çıkın. Gerçi 1600TL cayma bedeli çıkartırlar tahminimce.
Baya var Eylül 2021`de yapmıştım ben sordum 1.300 dedi
Direk bir şekilde bölge müdürüne ulaşmanız lazım. Ayrıca tüketici haklarına da başvurabilirsiniz.
1500 ulaştım adam umursamıyor
THH basvurun hocam bayağı beklersiniz sonuclanmasini ama illaki sonuç alirsiniz.
Nereye şikayet edeceğimizi şaşırdık muhatap bulamıyoruz

Yorum yok. Adaletin sadece insan ismi olduğu ülkede normal bir durum. THH yada en son seçenek olarak AİHM'e gidebilirsiniz.
Hatta TTNet ülkedeki çoğu hattın sahibi olduğu için bu durum gerekçe gösterilerek iltica edilebilir. Devletin tekelleştirdiği firma vatandaşları mağdur ediyor diyerekten. Abartmıyorum. Sizin hat da muhtemelen fiber hattı değil Turk Telekom ADSL/VDSL.
Yukarıda yazdığım gibi çoğu yerde diğer ISSler de Türk Telekom'dan hat sağlamaktadır. Fiber hatlar hariç.

Donanımhaber'de konu açan sendin galiba? Orada ki konuyu gördüm.

Şikayetlerde işe yaramıyor dostum evet şu alt yapıyı yapan İnternet hattı çeken tek şirket olmamalı çok can sıkıcı durum gerçekten
Donanımhaber'de konu açan sendin galiba? Orada ki konuyu gördüm.
Yok değilim

Benimde 1 aydır yok kablolar çalındı diyerek internet vermiyorlar. Binama fiber geldi fiber hizmetten yararlanmak istiyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden yoğunluk var diyerek oyalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…