son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #11 Anıl Tutar dedi: Teşekkürler hepinize @son_goku oyununu Türkçe yaptın mı? Türkçe spiker.com FIFA 15 Türkçe dil dosyası yaptı ondan sordum? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım. Ama yapıldığında sorun olmaz.
Anıl Tutar dedi: Teşekkürler hepinize @son_goku oyununu Türkçe yaptın mı? Türkçe spiker.com FIFA 15 Türkçe dil dosyası yaptı ondan sordum? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım. Ama yapıldığında sorun olmaz.
Game Master Hectopat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #12 Ben de indirim çekiyle birlikte 100 ₺'ye satın almıştım. Bir sorun ile karşılaşmadım yüklediğim zaman. Ayrıca Türkçespiker ekibinin de hazırladığı yamayı kurdum sorunsuz açıldı.
Ben de indirim çekiyle birlikte 100 ₺'ye satın almıştım. Bir sorun ile karşılaşmadım yüklediğim zaman. Ayrıca Türkçespiker ekibinin de hazırladığı yamayı kurdum sorunsuz açıldı.