TTNET rezilliği son sürat devam ediyor

severuss

Decapat
Daha fazla  
Bana sattıkları net 24Mbps, binanın altyapısı 12Mbps benim aldığım 4 Mbps... Teknik ekip, alacağınız en yüksek hız 4 dedi. Çıldırmak üzereyim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sattıkları net 24Mbps, binanın altyapısı 12Mbps benim aldığım 4 Mbps... Teknik ekip, alacağınız en yüksek hız 4 dedi. Çıldırmak üzereyim!
Merhabalar. Eğer altyapınız 12 Mbps destekliyorsa 24 Mbps alsanız bile fark etmez. Ancak sizin 4 Mbps almanız sıkıntı gibi.

TTNET çalışanları bile kendi altyapılarını bilmiyor benim 75 Mbps destekliyor 50 Mbps parası veriyorum 35 Mbps veriyor.

Aşağıdan direk modemi bağlayın SNR artmaz ise geçmiş olsun çözümü yok bunun.

TTNet'i sinirlenmeden kullanmak, yolda geçen birinin senin anana sürekli küfür edip bir şey dememen gibi. Allah'dan artık kullanmıyoruz.

Ben: Alo TTNET mi?

Çalışan: Evet buyurğn.

Ben: İnternetim de sorun var çok yavaş.

Çalışan: İnternetinizi kontrol edeceğim.

Yine çalışan ama içinden: Dur 5 dk yatam da kontrol ediyorum sansın... Zzzzzzzzz.

5 dakika sonra.

Çalışan: İnternetiniz de sorun yok şu an olan paketiniz yetmiyor ise yükseltebilirsiniz.

Ben: İyi günler.

Çalışan: İyi günler.

Yine çalışan ama içinden: Bugün de birini kandırdık.

Her seferinde böyle oluyor aradoğımız zaman... TTNET ne beklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…