A Adilpangal Decapat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2 23 Aralık 2018 #1 Beyler değerlerim bunlar ama sürekli netim kopuyor. TTNet'i arıyorum değerleriniz normal diyor. Modem, kablo, splitter vs hepsi değişti sorun bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2018
Beyler değerlerim bunlar ama sürekli netim kopuyor. TTNet'i arıyorum değerleriniz normal diyor. Modem, kablo, splitter vs hepsi değişti sorun bilen varsa yardımcı olabilir mi?
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Aralık 2018 #2 Kasadaki internet portunda bir sorun olabilir mi acaba?
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 23 Aralık 2018 #3 Bana kalırsa klasik TTNET sorunları.TTNET kullanıp memnun olan 1 kişi gören var mı?
LaraInHell Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 23 Aralık 2018 #4 Silinen üye dedi: Bana kalırsa klasik TTNET sorunları.TTNET kullanıp memnun olan 1 kişi gören var mı? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum. Kötü yanı zaten bazı yerlerde iyi hizmet verirken bazı yerlerde olabildiğince kötü. Ayrıca pahalı fiyat politikası.
Silinen üye dedi: Bana kalırsa klasik TTNET sorunları.TTNET kullanıp memnun olan 1 kişi gören var mı? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum. Kötü yanı zaten bazı yerlerde iyi hizmet verirken bazı yerlerde olabildiğince kötü. Ayrıca pahalı fiyat politikası.
A Adilpangal Decapat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2 23 Aralık 2018 #5 asdddxaw dedi: Kasadaki internet portunda bir sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Olamaz.Çünkü laptop u yeni aldım,ayrıca mobildeyken de sürekli kopuyor. Resimdeki değerlerden anliyorsan degerlerim normal mi ?
asdddxaw dedi: Kasadaki internet portunda bir sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Olamaz.Çünkü laptop u yeni aldım,ayrıca mobildeyken de sürekli kopuyor. Resimdeki değerlerden anliyorsan degerlerim normal mi ?