TTNET sürekli internet kopması

bilgekaan99

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik elektronik mühendisi

İnternet tarifem TT 24Mbps, yaklaşık 6 ay önce bazı kopma sorunları ortaya çıktı ve internet hızımı sürekli olarak düşürdüler. 18'e 16'ya sabitlediler, buna karşı çıktık sorunun olmadığını söylediler. Modemin fişini çektiğimde ya da yeniden başlattığımda böyle bir hal alıyor kopmalar tekrar başlıyor. Müşteri hizmetlerini arayarak hızımızı bir nebze azaltıp kopmayı azaltmaya çalışıyorlar ama her elektrik kesilmesi ya da modem kapanmasında sürekli olarak kopmalar devam ediyor.

Ulaşılabilir hızı, DSL hızı nasıl geçebilir?
Sorun olmadığı zamanlarda ulaşılabilir, DSL hızından hep büyük oluyordu.
Bu sorunu nasıl halledebilirm, modem mi değiştirmeliyim, yeniden kablo mu çekmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'u arayıp böyle bir probleminizin olduğunu söyleyin, hız sabitlemesi yapsınlar.

Bende de bu tür sorunu TTNET'te yaşıyordum TürkNet'e geçtim hala devam ediyordu şikayetler falan anladım ki şikayetlere sadece Türk Telekom bakıyor sorunun çözülmüyor gene Türk Telekom'a geçtim yine sorunlar devam etti bir tesisatı kontrol edeyim dedim baktım ki binayı yapan müteahhit adi kablo kullanmış kablo sinyal akımını kaldıramıyor bu yüzden kablo teli içinden kesmiş ek yerinde eki tekrar düzgünce yaptım izole ettim sorun falan kalmadı sen de bir kontrol et veya ettir arıza ekibi kutuya kadar bakar bina tesisatını kullanıcıya bırakıyorlar.

Hocam elektrik kesintisi sonucu olduysa bu modemin de bir arıza olduğu ihtimal dahilinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…