TTNET Tilgin modem şifresi nasıl bulunur?

TuRGaY.

Hectopat
Daha fazla  
TTNeT Tilgin adlı modemini kullanıyorum. Bunun şifresini değiştirmek için myhome giriyoruz biliyorsunuz zaten. Ama sorun şu myhome şifremi değiştirmiştim ve aptal gibi bunu unuttum... Bunu nasıl bulabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şifreyi değiştirebileceğim başka bir yol varsa yazarsanız sevinirim.

TTnet'i arayıp düzelttirebilirsiniz. 192.168.1.1 adresine girip kullanıcı adı ve şifre yerine "admin" yazarsanız içeri girip şifrenizi değiştirebilirsiniz.

TTnet'i arayıp düzelttirebilirsiniz. 192.168.1.1 adresine girip kullanıcı adı ve şifre yerine "admin" yazarsanız içeri girip şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Normalde admin'di işte ama bi aptallık yaptım değiştirdim ve unuttum.

Google' a yaz tilgin modem reset atma diye oradan bak nasıl reset atılır, nasıl fabrika ayarlarına dönülür. Şu an mobildeyim ben sana link atardım ama maalesef yapamam şu an. Olmadı TTNET müşteri hizmetlerini ara fabrika ayarlarına dönürsün modemi. Sende rahatça arayüze ulaş.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…