Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 14 Temmuz 2020 #11 ArdaMert dedi: İnternet üzerinden değerleri atabilirim onu mu kastettiniz? Arayüzden falan pek anlamam. Genişletmek için tıkla... Hat değerlerini atabilir misin?
ArdaMert dedi: İnternet üzerinden değerleri atabilirim onu mu kastettiniz? Arayüzden falan pek anlamam. Genişletmek için tıkla... Hat değerlerini atabilir misin?
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 14 Temmuz 2020 #12 Patrixcs dedi: Hat değerlerini atabilir misin? Genişletmek için tıkla...
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 14 Temmuz 2020 #13 ArdaMert dedi: Eki Görüntüle 614743 Genişletmek için tıkla... Evet senin upload hızını 3'e düşürmüşler. Bana 1 Ağustos'a kadar uzattıklarını söylediler.
ArdaMert dedi: Eki Görüntüle 614743 Genişletmek için tıkla... Evet senin upload hızını 3'e düşürmüşler. Bana 1 Ağustos'a kadar uzattıklarını söylediler.
direnpena Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 130 15 Temmuz 2020 #14 5Mbit upload 3'e düştü. İşin kötü tarafı tekrar o hıza ulaşmak istesem uygun paketleri yok. Rezillik.
5Mbit upload 3'e düştü. İşin kötü tarafı tekrar o hıza ulaşmak istesem uygun paketleri yok. Rezillik.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 15 Temmuz 2020 #15 direnpena dedi: 5Mbit upload 3'e düştü. İşin kötü tarafı tekrar o hıza ulaşmak istesem uygun paketleri yok. Rezillik. Genişletmek için tıkla... Hocam rezillik diyosunuzda diğer firmalar çok mu uygun?
direnpena dedi: 5Mbit upload 3'e düştü. İşin kötü tarafı tekrar o hıza ulaşmak istesem uygun paketleri yok. Rezillik. Genişletmek için tıkla... Hocam rezillik diyosunuzda diğer firmalar çok mu uygun?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 15 Temmuz 2020 #16 direnpena dedi: 5Mbit upload 3'e düştü. İşin kötü tarafı tekrar o hıza ulaşmak istesem uygun paketleri yok. Rezillik. Genişletmek için tıkla... Benim de upload hızda sıkıntı vardı arıza kaydı bıraktım. 8Mbps olan upload hızım 5'e düştü. Paketim 50 Mbps. ArdaMert dedi: Hocam rezillik diyosunuzda diğer firmalar çok mu uygun? Genişletmek için tıkla... Dostum Türkiye'de altyapısı yaygın olan Turkcell'in sunduğu paket. Koronadaki hızı en azından satıyorlar. Yok Böyle Hız Kampanyası - Superonline www.superonline.net .
direnpena dedi: 5Mbit upload 3'e düştü. İşin kötü tarafı tekrar o hıza ulaşmak istesem uygun paketleri yok. Rezillik. Genişletmek için tıkla... Benim de upload hızda sıkıntı vardı arıza kaydı bıraktım. 8Mbps olan upload hızım 5'e düştü. Paketim 50 Mbps. ArdaMert dedi: Hocam rezillik diyosunuzda diğer firmalar çok mu uygun? Genişletmek için tıkla... Dostum Türkiye'de altyapısı yaygın olan Turkcell'in sunduğu paket. Koronadaki hızı en azından satıyorlar. Yok Böyle Hız Kampanyası - Superonline www.superonline.net .
direnpena Megapat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 130 15 Temmuz 2020 #17 Patrixcs dedi: Benim de upload hızda sıkıntı vardı arıza kaydı bıraktım. 8Mbps olan upload hızım 5'e düştü. Paketim 50 Mbps. Dostum Türkiye'de altyapısı yaygın olan Turkcell'in sunduğu paket. Koronadaki hızı en azından satıyorlar. Yok Böyle Hız Kampanyası - Superonline www.superonline.net . Genişletmek için tıkla... Bu çok güzel bir paketmiş. Ancak bulunduğum bölgede yalnızca Türk Telekom fiber mevcut.
Patrixcs dedi: Benim de upload hızda sıkıntı vardı arıza kaydı bıraktım. 8Mbps olan upload hızım 5'e düştü. Paketim 50 Mbps. Dostum Türkiye'de altyapısı yaygın olan Turkcell'in sunduğu paket. Koronadaki hızı en azından satıyorlar. Yok Böyle Hız Kampanyası - Superonline www.superonline.net . Genişletmek için tıkla... Bu çok güzel bir paketmiş. Ancak bulunduğum bölgede yalnızca Türk Telekom fiber mevcut.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 15 Temmuz 2020 #18 direnpena dedi: Bu çok güzel bir paketmiş. Ancak bulunduğum bölgede yalnızca Türk Telekom fiber mevcut. Genişletmek için tıkla... Benim oturduğum yerde bütün dairelerde Superonline fiber dolu. Bir villa "sitelerinde"yok. Bir yukarıdaki adamlarda var. Villada oturmak suç mu?
direnpena dedi: Bu çok güzel bir paketmiş. Ancak bulunduğum bölgede yalnızca Türk Telekom fiber mevcut. Genişletmek için tıkla... Benim oturduğum yerde bütün dairelerde Superonline fiber dolu. Bir villa "sitelerinde"yok. Bir yukarıdaki adamlarda var. Villada oturmak suç mu?