TTNET upload hızım 2 katına çıktı!

Aklım almıyor. Sadece eylül ayında mı eğitim var? Ekim kasım aralık aylarında eğitim bitecek mi? Türbe türbe, cami cami gezip NEDEN YARABBİ diye haykırmaya başlayacam. Neden 1 ay? Tüm kainata sesleniyorum; neden 1 ay?

sadece reklam için diye düşünüyorum 2gündür her yerde gördüm bu haberi

Kablolu mu bağlısın?

100 MB upload ancak fiber internette mümkün.

100 Mbps upload VDSL dede mümkün bu arada. Ama bizim kullandığımız VDSL2'de mümkün değil. VDSL2+ olsa 100 Mbps upload alabiliriz. 35B profiline geçirilirse çok rahat alabiliriz ama saha dolabına yakın olmak gerek. 35B sinyali verilse 300 Mbps'e kadar download 100 Mbps'e kadar upload şansımız var.

Lütfen hayal kurdurmayınız. Fiber hatlara bile lütuf gibi 8 megabit veren zihniyet ile karşı karşıyayız. 100 megabit upload falan yalan dolan onlar.

Kullandığı hattın detaylarını bilemiyorum fakat 10-12 yıl kadar önceydi. Hollanda'da kırsalda yaşayan arkadaşım, Türkiye'de merkezde yaşayan bana 10 megabit hızında dosya gönderiyordu. Ben ADSL'de 10 megabit download göremezken, o bana 10 megabit upload yapıyordu.

"Benim gözümde yavaş internet bir çeşit insanlık suçu."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…